Home + Milan en Floris twinnen ‘m in River Island!

Milan en Floris twinnen ‘m in River Island!

Ondanks dat er 7 jaar leeftijdsverschil tussen de jongens zit, vind ik het stiekem best leuk om de outfitjes zo nu en dan met elkaar te laten matchen. Niet iedere dag en ook niet iedere week, maar soms moet dat gewoon kunnen. Gelukkig vindt Milan het heel erg ‘cool’ en is hij sowieso gek op kleding dus het is niet zo dat hij perse moet haha. Omdat ik ook gek ben op kinderkleding en daarom iedere collectie uitpluis “vanwege de blog” (sure!) kwam ik terecht bij de nieuwe collectie van River Island. En die is mij daar toch leuk!

Milan en Floris samen in River Island

Ik koos voor beiden een stoere jeans. Voor Milan eentje waar ik meteen verliefd op was; met tekst en scheuren. Voor Floris een fijne skinnyjeans die ik al eerder heb laten zien. Dan voor beiden een wit shirtje met tekst en voor beiden een spijkerjasje met een bontkraagje. Als je naar Riverdale kijkt weet je dat dit heel erg de stijl is van Jughead 😉 Voor Milan koos ik voor een grijs spijkerjasje en voor Floris een blauwe. Zo hebben ze ieder een eigen outfit, passend bij hun leeftijd, maar lijkt het tegelijkertijd heel erg op elkaar.

Wat opviel was dat de maten precies goed vallen en de pasvorm is heel mooi. Zo is de broek van Milan niet skinny en hoewel ik er compleet verliefd op was, vroeg ik mij wel af hoe deze zou vallen. Milan is zelf namelijk best smal. De zorgen waren onterecht omdat hij echt heel mooi staat. Ook zit de skinnyjeans van Floris heel mooi, ook bij de wat dikkere babybeentjes.

Wat verder opviel is dat de stoffen van de shirtjes heel mooi zijn. Dit zijn geen simpele katoenen shirtjes.

Samen op de foto in hun nieuwe River Island outfitjes!

En toen was het tijd om naar het park te gaan en mooie foto’s te maken in hun nieuwe outfits. Hebben we meteen weer mooie foto’s van de jongens 😉

Milan in River Island

Mooi kind! En wat staat dit hem goed hè? Hij is zelf ook helemaal gek op zijn broek en wilde hem het liefst al naar school aan toen het nog koud was. Adidasjes eronder en hij is klaar voor een nieuwe dag. Ik denk dat dit de perfecte outfit is voor een zevenjarige. Het zit lekker, staat stoer en het is gemakkelijk aan en uit te trekken.

Floris in River Island

Wat is dit toch een heerlijk, vrolijk kind en wat staat dit hem leuk! Dit is ideaal tijdens een zonnige dag. Als het warm wordt trek je het jasje uit en heeft hij gewoon het shirtje aan. Ik vertelde eerder al over de stof van het shirtje, deze is echt heel mooi, maar schijnt ook niet door. Floris had hieronder namelijk een romper aan met donkerblauwe autootjes.

En nu samen op de foto!

Gek op deze twee mannetjes én hun nieuwe kleertjes!

Wat vinden jullie van de outfits? Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt! Enne, als je op zoek bent naar stoere, unieke en betaalbare kleding voor jouw jongen(s)? Kijk dan vooral even op de site van River Island!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *