Home + Diary | De laatste week vakantie!

Diary | De laatste week vakantie!

Zo tel je de weken af tot je vakantie en zo ben je alweer toe aan je laatste week. Vandaag beginnen de scholen hier weer en ik ga vandaag ook weer aan het werk. Vanwege een verbouwing zitten we de komende twee maanden in een ander kantoor. Ik heb nog niets gezien dus ben heel benieuwd. Voor het zo ver is blikken we nog even terug op een heerlijke en drukke week. Kijk je mee?

Maandag

Ik heb de laatste weken heerlijk vooruit gewerkt en ik vind echt dat ik de afgelopen tijd veel diverse artikelen online heb gezet. Misschien vond jij er helemaal niets aan, maar ik ben blij met die diversiteit. Het was nog even lekker rustig dus ik kon mij naar hartelust storten in… Sinterklaas! Ik heb alle onderwerpen voor Sinterklaas op Mamablogger al bedacht en ik heb de nodige bestellingen gedaan voor DIY’s. Nu al zin in!

We doen vandaag eigenlijk niet zoveel. Floris heeft het “voetballen” ontdekt en vindt het fantastisch. Hij schatert het uit, zo leuk! Ook hadden we nog een verstekeling in de bakfiets. Niet onze kat, maar wat is ‘ie mooi!

Het hele weekend hebben we Maarten van der Weijde gevolgd tijdens zijn Elfsteden zwemtocht en wat een held is hij! Kippenvel terwijl we naar de televisie keken. Uiteraard hebben we zelf ook nog een donatie gedaan. Ik ben op mijn 17e mijn vader verloren aan kanker dus dit is het doel dat wij altijd als eerste zullen steunen.

Dinsdag

Vandaag wat meer actie, want ’s morgens staat de makelaar op de stoep! Wat hij precies kwam doen vertel ik jullie binnenkort.

Daarna werk ik nog even wat en ik kan het niet laten om zo nu en dan Google Analytics aan te zetten en dan real time mee te kijken of ik nog bezoekers heb en waar ze dan vandaan komen. Sorry, deze week ben ik weer aan het werk en heb ik er geen tijd meer voor haha. Milan zet ondertussen zijn nieuwe Ninjago spinner in elkaar en Floris speelt lekker in de box.

Daarna lopen we even naar de stad. Bij Zeeman hebben ze weer die leuke potjes en ik besluit ze vast in te slaan voor Milans traktatie voor de juffen op school. Ook dit zien jullie later nog 😉

Eenmaal thuis is deze fantastische lamp van Direct Lampen binnen gekomen! Ik mocht een lamp bij hen uitzoeken en dit is het geworden.

Patrick is vroeg thuis en we rijden nog even met zijn viertjes naar het Babypark. We hebben een babyset nodig voor de Tripp Trapp met een kussentje. €90,- armer, maar ik zou echt geen andere stoel willen. De Newborn set met hoes van Stokke bieden we nu te koop aan dus mocht je nog interesse hebben…

Een keer per maand doe ik de administratie en vandaag was het weer zo ver. Altijd fijn als dat ook weer gedaan is!

Woensdag

Dit is de nieuwe babyset voor de Tripp Trapp! Floris ontbijt hier vandaag voor het eerst in en hij vindt het geweldig. Ik vond de Newborn set nog wel handig, maar hij werd er nu echt te groot voor. Snik… weer iets dat de deur uit gaat…

Daarna besluit ik de jongens ’s morgens alvast in bad te doen. Scheelt ons vanavond weer! Nu kan het nog omdat het vakantie is.

Als Floris slaapt werken Milan en ik het snoer van de nieuwe lamp weg. Wat staat hij gaaf hè in de speelhoek van de jongens?

Daarna gaan we naar de stad en shoppen we deze nieuwe winterjas voor Floris. Hij is van Tumble ’n Dry en staat hem zó stoer. Vorig jaar kochten we nog maatje 50/56 en nu een stoere jas in maat 86… Zucht…

Daarna nog even langs de KPN. Ben ik de enige blogger die in dit soort winkels de tablets op haar eigen blog zet? Ik schaam mij diep, maar kan het niet laten 😉

Na het eten besluiten we nog even een ijsje te halen.  Misschien is dit wel de laatste mooie zomeravond. Ze hebben Nutella ijs! Wat was deze lekker!

Donderdag

Er is Midzomermarkt in Gouda en we zijn er al vroeg. Dat blijkt een goede zet, want al snel is het MEGA druk! We shoppen er nog wat in de sale en Milan legt het Ninjago parcours af. En… eindelijk weer eens een foto van Patrick en mij. Misschien niet de leukste foto, maar we zijn wel samen. We maken deze foto terwijl we nog even wat drinken bij De Koffiefabriek in Gouda.

Verder shop ik deze Converse sneaker voor Milan voor maar €29,99! En Milan koopt deze Ninjago box bij de Legowinkel. Ze hebben er maar twee van en ze schijnen moeilijk te krijgen te zijn. Die slaan we dus maar in 😉

In de middag gaan we nog naar de houthandel in Woerden om te kijken voor hout voor de nieuwe schutting. Het wordt steigerhout. Nu alleen nog even kijken wanneer we dit gaan doen.

’s Avonds doen we niets meer. We pakken wat lekkers en gaan gezellig Netflixen.

Vrijdag

Floris heeft een nieuwe hobby; zoveel mogelijk speelgoed uit zijn box gooien. We zetten de box dus maar laag 😉 Verder vindt hij “lopen” heel erg leuk!

Wat een dag is dit! Ik krijg heel veel mailtjes voor samenwerkingen, heb een leuke belafspraak en ik krijg complimenten van mijn werk over de afgelopen periode. Opdrachten worden in één keer goedgekeurd en als ik aangeef ergens mee te willen stoppen krijg ik terug dat ze me graag willen houden. Superlief en wat een fijne opstekers zijn dit zeg! Dit heb ik soms echt nodig! We gaan in de middag daarom even op een te gek terrein foto’s maken voor Mamablogger en Milan heeft het ene idee na het andere voor de foto. Floris speelt nog lekker met zand en we zijn compleet gelukkig!

Zaterdag

Het regent dus dat wordt binnen spelen. Milan bouwt een hut met de tipi en vermaakt zich prima.

Daarna gaan we naar een braderie, maar ook daar begint het te regenen. We gaan even schuilen, geven daar Floris de fles en drinken een warme chocolademelk. Het is er wel weer voor.

Milan houdt, net als ik, van vintage en toffe items. Hij heeft van zijn eigen geld een typemachine gekocht, zo gaaf! Eigenlijk is dit heel goed voor de leesvaardigheid.

Deze pastelkleurige kratjes hebben we bij Albert Heijn gekocht voor maar €8,99! (Tip!) Voor Floris hebben we er eentje voor zijn speelgoed en voor Milan hebben we er één gekocht voor op zijn fiets. Staat best stoer toch?!

Zondag

Vandaag is een lekker productief dagje. We maken het hele huis schonen (ramen zemen, de hele mikmak) en leggen alle spullen alweer klaar voor morgen. Milan heeft nieuwe gymschoenen, een nieuw gymshirt en de korte broek hadden we nog. Verder pak ik ook mijn tas in en zorgen we dat er genoeg voeding voor Floris bij mijn ouders staat. Ik maak verder geen foto’s meer, maar we genieten gewoon nog even van deze dag.

Het echte leven gaat weer beginnen!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *