Home + Back to School #7 | Hummel is terug! Te gekke sneakers voor de herfst!

Back to School #7 | Hummel is terug! Te gekke sneakers voor de herfst!

Dit is alweer het laatste artikel in de Back to School reeks! Volgende week komt er een nieuwe rubriek; Birthday Boys, maar voor het zo ver is, eerst natuurlijk deze nog! We hebben alle schoolspullen in huis, er is een nieuwe rugtas gekocht, we zijn voorbereid op het kinderfeestje etc., maar de kans is groot dat je nog nieuwe schoenen nodig hebt voor het nieuwe schooljaar. Het merk Hummel is weer helemaal terug en deze sneakers zijn perfect voor de herfst! Toffe kleuren en nog niet té warm! Ik laat je mijn favorieten zien én welke we voor Milan hebben gekocht…

Bestaat Hummel nog?

Hummel. Het is een merk dat ik jaren geleden voor het laatst had gezien en gehoord en opeens weer tegenkwam toen ik voor een ander artikel naar sneakers zocht. Ik zag de donkerrode en vond ze zo onwijs leuk voor Milan dat ik meteen een paar heb besteld. Ik was nog op zoek naar leuke sneakers voor de herfst en dit waren ze! Daarna ben ik eens rond gaan kijken en op den duur kwam ik ze op steeds meer sites tegen. Ik denk ze zelfs gezien te hebben in een nieuwe tv commercial van Radio 538.

Hoge sneakers zijn zo leuk

Ik ben altijd een groot fan geweest van hoge sneakers. Ik vind ze net even wat stoerder staan en ze geven een outfit net dat beetje extra. Zeker onder een stoere skinny staan ze heel erg leuk. Jongens vinden klittenband ook wel erg fijn dus Milan vond het al snel best. We kochten de bordeaux rode voor Milan en zo staan ze;

Stoer toch? Ik heb deze overigens gekocht bij Wehkamp (geen spon, gewoon zelf gekocht uit enthousiasme), maar ik wil ook heel graag de lederen witte. Misschien niet helemaal passend bij de herfst, maar ik vind ze zó stoer!

Mocht je zelf nog wel op zoek zijn naar echte herfstkleuren, dan zijn dit misschien wel hele leuke;

Ik vind deze allemaal geweldig, maar als ik moet kiezen, dan kies ik voor de donkerblauwe vanwege de tekst op de zool. Dat maakt ze net wat specialer. Je moet ze even zoeken op Google, maar de prijs van een paar sneakers ligt tussen de €55,- en €65,- Dit is afhankelijk van de maat en de webshop.

Kortom, fijne en supertoffe sneakers die heel erg leuk staan bij jongetjes. Ze zijn net even anders dan anders én ze trekken ze zo aan en uit. Heel handig met gym 😉

Ben je nog op zoek naar stoere sneakers voor het najaar? Hummel is weer helemaal terug!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *