Home + Milans’ outfits #30

Milans’ outfits #30

Toch weer een kleine mijlpaal: nummer 30 alweer van Milans’ outfits! Bewust nu ook met zijn naam. Hield ik deze eerder wat afgeschermd, ik denk dat ik zijn naam nu wel vaker kan noemen. Hij wordt tenslotte ook wat ouder en helemaal geheim was het ook niet. Ik zal nog steeds voorzichtig zijn met wat ik van hem laat zien, en zal hem ook niet vaak vol in zijn gezicht fotograferen, maar ik denk dus wel dat ik voorzichtig aan zijn roepnaam kan gaan noemen.

Deze week zie je weer van alles voorbij komen wat betreft kleding. Oude bekenden en nieuwe kleding met elkaar gecombineerd en soms was het heel erg zoeken omdat het weer dan zo veranderlijk was.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze outfitjes vinden!

Het leuke van vakantie hebben is dat je ook foto’s buiten kunt maken ;-). Op deze foto moest Beer ook perse zijn outfit laten zien haha. Milan droeg hier een bekende outfit. De tijgerbroek van Popupshop, een zwart effen shirtje van HEMA voor €3 en zijn spijkergilet van Scotch Shrunk die ik via Marktplaats kocht voor €17,50. En daaronder sneaker sokjes met zijn Adidas Superstar sneakers die ik kocht voor €54,95. Wil jij trouwens voor het najaar zelf thuis de schoenmaat van je kind meten? Ik heb daar een handig trucje voor!

Deze dag een heerlijk makkelijk outfit! Ik begin met zijn Converse sneakers met daarop een spijkerbroekje van H&M. Ook weer het effen zwarte shirtje van de HEMA en zijn nieuwe Scotch Shrunk vest een supergave print! Dit vest heeft hij gekregen dus ik weet niet wat hij precies heeft gekost.

Hier mixten we wat “oud” met wat nieuw! Je ziet de nieuwe sneakers van M die ik shopte bij H&M voor maar €19,95. Ik heb ze uitgebreid laten zien in mijn vlog van vorige week. Je sweatpants is van Zara en kocht ik voor maar €14,95! Het shirtje is van Mini Rodini en kocht  ik ook via Marktplaats voor €17,50. Milan voelde zich er heel lekker in!

Deze foto heb ik gemaakt en ik heb meteen daarna andere schoenen aangetrokken. Deze broek wordt dan net te kort voor lage sneakers en dat vind ik echt een rot gezicht. Ook dit is de broek van H&M die je op de tweede foto zag. Het shirtje erop komt uit de nieuwe collectie van H&M en kostte maar €5! Deze kun je overal bij combineren. Lekker basic dus!

Dan weer wat minder basic 😉 Nu ook weer de nieuwe sneakers van H&M met daarop een heel leuk gestreept broekje dat ik een tijdje terug shopte in webshop River20four voor maar €5! Het shirtje komt ook uit de nieuwe collectie van H&M en kostte ook maar iets van €5. Het spijkerjasje is van Vingino en scoorde ik ook via Marktplaats voor €12,50. Het hoedje is van Primark en deze kostte maar €4! Deze complete set kocht ik dus, inclusief de schoenen, voor €46,50!

Even nog een reclame dingetje tussendoor: ik heb trouwens nog een set van 20 stuks zo goed als nieuwe kleding van Milan te koop in maat 104. Meer info hierover lees je op de Facebookpagina Mamablogger Verkoopt.

Dit waren Milans’ outfits van deze week. Ik ben heel benieuwd welke outfit jij het leukste vond!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

    • 15 augustus 2015 / 07:31

      Dankjewel! Hij vind het ook nog steeds heel leuk. Als ik het vergeet zegt hij al ‘Mam, outfitfoto maken.’ 🙂