Home + Vlog #2| Shoplog H&M en Zara

Vlog #2| Shoplog H&M en Zara

Ja hoor, het is zo ver: ik heb eindelijk mijn tweede vlog opgenomen! het duurde even, maar ik vind het nog best wel een dingetje. Het werkt voor mij ook het beste als er niemand in huis is en ik gewoon tegen de camera kan praten. Of dat lukte zie je ook in deze blog 😉

Deze shoplog staat helemaal in het teken van de nieuwe collectie die ik al voor M heb geshopt voor het najaar (en stiekem heeft hij al wat aan gehad).

De beeldkwaliteit is nog wel een heikel puntje, ik weet het, ik heb deze ’s avonds opgenomen. Ik denk trouwens wel dat ik nu een goede plek heb gevonden voor de volgende vlog en dat is bij ons in de slaapkamer. In ieder geval denk ik wel dat ik je goed kan laten zien wat ik allemaal voor hem heb gekocht. Ik hoop dat je het leuk vindt! Kijk je mee?

Tot de volgende vlog en dan beloof ik dat het beeld wat lichter is!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *