Home + Oproep bekend vrouwenblad| moeders gezocht van jonge gezinnen!

Oproep bekend vrouwenblad| moeders gezocht van jonge gezinnen!

Jezelf terugzien en je eigen woorden teruglezen in een bekend vrouwenblad is een super grappige en vooral ook leuke ervaring. Ik vind daarom ook superleuk om deze oproep met jullie te mogen delen.

Oproep: moeders gezocht van jonge gezinnen
Heb jij een gat in de hand of ben je er trots op dat je juist flink spaart? Voor een artikel in een bekend vrouwenblad zijn we op zoek naar vrouwen die iets willen vertellen over hun financiële situatie. Lijkt het jou leuk om te vertellen waaraan je je geld uitgeeft, of wat je ultieme bespaartip is? Je krijgt het stuk te lezen voorafgaand aan publicatie en er komt een klein privéfotootje bij. Stuur je verhaal vóór 19 augustus naar info@sestaproducties.nl en dan nemen we contact met je op. Alvast bedankt!

Wil jij jouw verhaal, ervaringen en tips delen? Mail dan naar bovenstaand mailadres en wie weet zie jij jezelf binnenkort terug in een superleuk vrouwenblad!

Oproep bekend vrouwenblad, mamablogger, Marisca, Kenter

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 16 augustus 2015 / 07:07

    Leuk! Maar er zijn toch dingen die ik liever privé hou (helemaal als het over financiën gaat en met een privé foto…) Maar ben benieuwd wie er wel in komt te staan 😉