Home + Review door Milan| Dinotrux op Netflix!

Review door Milan| Dinotrux op Netflix!

Dinosaurussen doen het altijd goed bij kinderen. Keken wij vroeger naar Platvoet en zijn  vriendjes en Jurassic Park, anno 2015 hebben we het over Jurassic World en heeft Netflix een nieuwe serie voor de kinderen: Dinotrux! 50% dinosaurus en 50% ronkend voertuig en je hebt de ingrediënten voor een 100% gave serie voor coole jongens en stoere meiden.

Vanaf morgen (14 augustus 2015) is Dinotrux te zien op Netflix, maar Milan had de eer om alvast de eerste aflevering te mogen kijken en er zijn mening over te geven. Het is voor een kleuter al cool om als één van de eersten te mogen kijken, maar ik merkte dat hij ook wel toe was aan iets nieuws. Hij wordt in oktober vijf en het is soms best even zoeken naar wat nu leuk is voor die leeftijd. Veel kinderseries worden nu te kinderachtig of ik vind dat hij er net wat te jong voor is.

Dinotrux is een Dreamworks Animation’s serie die is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Amerikaanse schrijver Chris Gall en gaat over Ty Trux, een enorme Tyrannosaurus Trux en zijn kleine, nieuw vriend Revvit. Revvit is een super scherpe Reptool. De samenwerking en vriendschap tussen Dinotrux en Reptools is nogal ongewoon, maar wel noodzakelijk om hun omgeving te beschermen beschermen tegen de allesverwoestende D-structs, de grootste en gevaarlijkste Dinotrux op aarde.

Toen ik zelf de eerste minuten zag, was ik stiekem toch een beetje bang of deze serie geschikt zou zijn voor Milan zijn leeftijd, maar niets was minder waar. Het is spannend, maar niet té en de afleveringen duren precies lang genoeg, zo’n 23 minuten. Dat is precies genoeg om de aandacht erbij te houden. Milan was na de eerste aflevering al fan en kan niet wachten tot morgen om de rest van de afleveringen te bekijken! En dat doen we natuurlijk niet in één dag haha. Vooral het bouwen van een brug tijdens de eerste aflevering vond hij heel gaaf.

Een leuke tip dus voor de regenachtige dagen of als de kinderen weer even bij moeten komen van de drukke schooldagen die weer gaan komen. Even onthouden dus 😉

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *