Home + Milans Musthaves | Is de Nintendo Switch het geld waard en welke spellen speelt hij?

Milans Musthaves | Is de Nintendo Switch het geld waard en welke spellen speelt hij?

Het is ongeveer drie jaar geleden dat Milan zijn Nintendo Switch kocht van zijn gespaarde geld. Wij kochten er nog een spel en hoes bij, maar de rest had hij toch helemaal zelf bij elkaar gespaard. Supertrots liep hij de winkel uit en hij kon niet wachten met spelen. We zijn nu drie jaar verder en de Switch heeft zich inmiddels onmisbaar gemaakt. Is de Nintendo Switch zijn geld waard en welke spellen speelt Milan het liefst? Je leest het hieronder.

Is de Nintendo Switch zijn geld waard?

Toen Milan zijn Switch kocht was dat het enige dat hij had naast zijn tablet en dat was natuurlijk meer dan prima. Inmiddels heeft hij ook een telefoon en een laptop. Er wordt Roblox gespeeld met klasgenootjes, hij kan uren naar filmpjes kijken op TikTok en wacht dacht je van YouTube? Ook daar heeft hij al ontelbare vlogs op gekeken. Hij wordt ouder dus zijn aandacht gaat nu ook uit naar andere dingen. Toch kan hij zijn Ninendo Switch niet missen. Hij vindt het heerlijk er spelletjes op te spelen en vooral tijdens lange autoritten, weekendjes weg en vakanties vindt hij zijn Switch hartstikke fijn.

Als hij over een tijdje naar zolder verhuist krijgt hij onze oude televisie en kan hij zijn Switch daar ook mee verbinden. De kans is groot dat hij dan weer meer gaat spelen en met vrienden gaat spelen. Wat ons betreft is de Switch zijn geld zeker waard. Hij is compact, overal mee naartoe te nemen en hij is zeer stevig. Ook het spelaanbod is zeer uitgebreid. We zijn nog wel kritisch op deze spellen, maar er is zoveel leuks!

Favoriete spellen voor de Nintendo Switch bij ons thuis

En juist die spellen blijken een enorm goed cadeau! Het is soms enorm lastig om een leuk cadeau te kopen voor onze tiener. Vroeger konden we hem altijd blij maken met LEGO, maar daar heeft hij inmiddels zoveel van dat we er nauwelijks plek meer voor hebben. We grappen weleens dat als hij later al zijn LEGO verkoopt, hij er vast een mooie keuken van kan kopen. Ik denk dat hij serieus in de buurt komt haha. Maar goed, er is nog genoeg waar we hem blij mee kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een Nintendo eshop card. Hiermee kan hij dan een spel kopen waar hij nog een lange tijd plezier van heeft. Kleine bedragen zijn leuk voor kleine gelegenheden zoals een goed rapport of als schoencadeau met Sinterklaas. Voor zijn verjaardag is een Nintendo eshop 50 een goed cadeau. Dit is een cadeaukaart van €50,- waarmee hij een duurder spel kan kopen.

En wat zijn favoriete spellen van dit moment zijn? Dat zijn deze:

 • Animal Crossing
 • Mario Kart
 • Minecraft
 • LEGO City Undercover

Toch nog een beetje LEGO haha. Er zal misschien ooit nog een andere spelcomputer komen, maar de Switch zal sowieso blijven.

Hebben jullie thuis een Nintendo Switch? Zo ja, welke spellen zijn bij jullie favoriet? Ik ben benieuwd!

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. Priscilla
  24 april 2022 / 07:41

  Nintendo switch is hier ook onmisbaar. Gaat ook altijd mee als we lang in de auto moeten zitten. Vooral de mario spelletjes zijn favoriet. Animal crossing was ook een tijd favoriet maar nu wordt het helaas niet meer zo veel gespeeld.

  Onmisbaar zijn de spellen:
  Mario party games (ook leuk om samen als gezin te spelen)
  Super mario maker 2
  Mario oddessy en mario 3d world