Home + Dit houten speelgoed van de Lidl wil je niet missen!

Dit houten speelgoed van de Lidl wil je niet missen!

Het is lang geleden dat ik een blog over speelgoed heb geschreven, maar daar brengt dit te gekke, houten speelgoed van Lidl nu verandering in. Kijk snel mee, want deze zijn wel heel leuk voor in de speelhoek of op de kinderkamer!

1. Playtive 2-in-1 houten dokters- en dierenartsenpraktijk

Moet één van de knuffels naar de dierendokter? Dan kan je kind deze zelf onderzoeken in zijn of haar eigen dierenartspraktijk. tegelijkertijd kan de babypop ook worden onderzocht, want deze praktijk is multifunctioneel en is tegelijkertijd ook een dokterspraktijk 😉

Aanbevolen leeftijd: 3+
Prijs: €54,99
Klik hier om te shoppen

2. Playtive Houten dokterspraktijk

Gaat de voorkeur van je kind toch uit naar een dokterspraktijk, dan is deze wel heel erg tof, want deze heeft zelfs een wachtkamer! Hier kan uren mee gespeeld worden.

Afmetingen: 88 x 54 x 90 cm
Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
Prijs: nu van €129,- voor €64,50
Klik hier om te shoppen

3. Playtive klimrek

 

Iets heel anders, maar net zo leuk is dit stevige, houten klimrek. Heel goed voor de motoriek, maar ook gewoon leuk om lekker op te klimmen en klauteren. Let op: er kan maar één kindje tegelijk op.

Afmetingen: ca. 80 x 99 x 60 cm
Aanbevolen leeftijd: vanaf 2 jaar
Prijs: €129,-
Klik hier om te shoppen

4. Playtive houten speelgoed buitenkeuken

Ik sluit af met deze houten buitenkeuken nu het voorjaar eraan komt. Wij hebben een vergelijkbare in de tuin en Floris vindt hem nog altijd even leuk. Hier zijn kinderen echt heel blij mee. Kunnen jullie lekker in het zonnetje genieten terwijl de kinderen spelen 😉

Afmetingen: ca. B 78 x H 95 x D 34,5 cm
Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
Prijs: Nu €59,99
Klik hier om te shoppen

Lidl heeft regelmatig heel leuk houten speelgoed in de webshop, het loont zeker om daar zo nu en dan even te kijken. Er zijn namelijk geregeld aanbiedingen. Welke vind jij het leukst van deze?

liefs

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *