Home + Review + Unboxing | LOL Surprise Pets

Review + Unboxing | LOL Surprise Pets

Het gebeurt niet heel vaak dat ik meisjesspeelgoed laat zien, maar ik weet dat er veel meisjesmoeders zijn die Mamablogger lezen dus vond ik het leuk om eens iets totaal anders te doen. Daarnaast willen we wat vaker gaan vloggen en om daar wat meer handigheid in te krijgen zullen we dat dus ook vaker moeten doen. 1 + 1= 2 en daarom namen we een unboxing op van de nieuwe LOL Surprise Pets!

Wat zijn LOL Surprise ballen?

Milan was uitgenodigd voor het feestje van een vriendinnetje en zij vroeg een LOL bal. Ik ging naar de stad om er één te kopen en toen kwam ik erachter wat een enorme hype dit eigenlijk is. Ik kocht een grote bal van €9,99 en had één van de laatste. De vrouw achter de kassa vertelde dat er een enorme stormloop op deze ballen was geweest voor de feestdagen en dat ik eigenlijk nog geluk had dat ik er nog één kon krijgen.

Het principe is heel simpel: om de bal zitten een paar lagen plastic en je haalt deze lagen er één voor één af. Onder iedere laag zit een hint en als je de bal uiteindelijk open maakt zie je uiteindelijk welk poppetje je hebt. Je weet dus nooit welke je hebt, het kan voorkomen dat je er eentje dubbel krijgt. Die kun je ruilen, of op Marktplaats zetten. Dat laatste schijnt echt big business te zijn.

Unboxing LOL Suprise Pets

We kregen twee LOL Suprise ballen binnen uit de nieuwe serie, namelijk de Pets. Hierin zitten huisdiertjes voor de bestaande LOL poppetjes. Bij deze huisdiertjes zitten dan superleuke accessoires zodat meiden er ook echt leuk mee kunnen spelen.

Wij hebben twee van deze ballen uitgepakt zonder LOL ervaring haha. Wil je weten hoe dat er aan toe ging? Bekijk dan onderstaande vlog. Een ding zie je niet op de vlog, maar wel hieronder….

Wat vinden we van de LOL Suprise ballen?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het bijna jammer vind dat we geen meiden hebben, want ik vind dit stiekem heel erg leuk! Het is niet helemaal te vergelijken, maar de kleine figuurtjes en het feit dat je ze mee kunt nemen doet mij heel erg denken aan de Polly Pocket poppetjes van vroeger.

Daarnaast begrijp ik dat het verrassingselement echt wel een dingetje is. Het uitpakken heeft iets gezelligs en de spanning wordt opgebouwd.

Ik denk daarom dat de nieuwe LOL Pets een onwijs leuke aanvulling zijn op de bestaande series.

Milan heeft ze aan twee vriendinnetjes gegeven die ze sparen en die waren er enorm blij mee! De vriendinnetjes konden de laatste stap van het uitpakken zelf doen en dat was het uitgraven van de schoentjes!

Zijn jullie bekend met de LOL Surprise ballen? Zo ja, wat vinden jullie ervan?

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Christine
    25 januari 2018 / 17:51

    Ach gossie, het lijkt wel Japans, echt heel schattig! Mijn dochter van bijna drie vond het geweldig om te zien!!