Home + De comeback van het letterbord!

De comeback van het letterbord!

Je kent ze vast nog wel: die ouderwetse letterborden die je vaak zag in de snackbar en zelfs bij de kapper. Zo’n zwart bord met lijnen waar witte letters op vast werden geklikt. Ze zijn een tijdje uit beeld verdwenen, maar het letterbord is terug!

Onlangs had een bekende supermarktketen ze in het assortiment, maar daar waren ze in een mum van tijd uitverkocht. Ze werden zelfs voor meer dan het dubbele via Marktplaats verkocht! Ik heb nog bij de groothandel gekeken, maar ook daar kon ik ze niet vinden. Op woonsites etc. wel, maar daar vond ik ze behoorlijk prijzig. Ik wilde er alleen maar één om te gebruiken bij foto’s, als reclame voor Mamablogger en bij versieringen bijvoorbeeld.

Totdat ik zag dat ze in de nieuwe HEMA folder staan en vanaf morgen (maandag 16 oktober) in de aanbieding zijn. Nu wilde ik daar toch nog heen dus reden we even op en neer naar Rotterdam om te kijken. Ik had inmiddels al gezien dat ze twee varianten hebben: de mintkleurige (iets kleiner dan A4) voor €10,- en de zwarte (die is denk ik wel A4 formaat of misschien wel iets groter) voor €15,-. Bij beide letterborden zitten 218 witte letters.

Wil je liever gekleurde letters of wil je sowieso meer letters? Dan verkoopt HEMA er pakjes bij waar maar liefst 654 letters in zitten! Deze letters zijn donkerblauw/paars, oranje en lichtroze. Zo’n pakje kost maar €4,-!

Toen wij er vanmiddag waren hadden ze nog maar drie mintkleurige borden. De zwarte waren hier al uitverkocht, maar aangezien ze in de folder staan verwacht ik wel dat deze nog worden aangevuld. Toch adviseer ik om er snel heen te gaan als je ze wilt hebben, zeker wanneer je ze bijvoorbeeld alvast wilt kopen voor de feestdagen. Dit is namelijk het ideale cadeautje voor je dochter, vriendin, zus en voor jezelf natuurlijk 😉

Voor Milan

Ik heb nu de eerste tekst al klaarstaan voor aanstaande woensdag, want dan is Milan jarig.

Het enige wat ik nog mis zijn de leestekens en cijfers dus daar ga ik nog naar op zoek. Of hebben jullie misschien nog tips waar ik deze voor een leuk prijsje kan vinden?

In ieder geval was ook dit weer een tip die ik graag met jullie wilde delen, zeker nu de feestdagen steeds dichterbij komen en we zo langzamerhand cadeautjes gaan shoppen.

Enne, ze zijn toch eigenlijk te leuk om te laten liggen?

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 16 oktober 2017 / 07:11

    Jaaa zo leuk! Heb er vorige week eentje gekocht (de zwarte) voor een vriendin die een housewarming had, gelijk wat leuks voor in haar huis :).