Home + Lieve Kate…

Lieve Kate…

Wij kunnen het ons niet voorstellen, tijdens je zwangerschap sta je volledig in de spotlight, wordt iedere stap die je doet breed uitgemeten en je hebt niet te maken met gewone pers die af en toe met lens en al uit een container springt zoals ze in ons kikkerlandje doen. Nee, jij hebt te maken met de Engelse pers. Neer we say more?

Een handjevol landgenoten waren al eerder bij het ziekenhuis dan jij en er werd voor grof geld gewed op het geslacht en de naam van je baby.

Maar goed, dit valt allemaal nog mee, want het echte werk moet nog komen, de bevalling. En dan, serieus meid, ik heb met verbazing gekeken naar de gekte rondom het ziekenhuis. En ja, ik geef meteen volmondig toe dat ik ook naar de livestream heb gekeken. Ik zit tenslotte nog steeds met griep op de bank en zoek toch vertier na vijf dagen.

Iedereen wachtte totdat je naar buiten zou komen en het was geen verrassing dat je, net als de vorige keer, in een beeldig jurkje en haar gekruld met de Carmenset naar buiten zo komen. En dat deed je!

Ik vraag mij serieus af hoe je dit doet? Hoe voel je je echt? De bevalling is voorspoedig gegaan, maar dan nog! Ik had mij met al mijn hechtingen (over kraamverband heb ik het dan maar niet) niet eens durven vertonen in zo’n jurkje. Ik hoop vooral dat je daarna lekker een koninklijke joggingbroek aan mocht en weer je bed in mocht.

Want je trots bent op je kindje is vanzelfsprekend, maar ik kan mij niet voorstellen dat dit fijn is.

Dus hop Kate, haar in een staart en klaar nu 😉

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 3 mei 2015 / 15:19

  Precies mijn gedachten toen ik haar zag staan. Ik heb nog nooit een bevalling meegemaakt, maar ik kan me niet voorstellen dat ze daar lekker comfy staat in d’r jurkje, om over haar hakken nog niet te spreken. Gelukkig deed onze Koning (toen nog prins) het allemaal alleen en mocht Maxima lekker bijkomen.

  • 3 mei 2015 / 15:26

   Nou inderdaad! Het heeft wel wat en het is traditie, maar ik vind het op de een of andere manier toch ook wel een beetje achterhaald.

 2. 3 mei 2015 / 15:28

  Ik snap dat ook echt niet! Ik zou me de eerste maand echt verstoppen hahaha. Maar goed, ik ben dan ook geen koningin van Engeland 😉

  • 3 mei 2015 / 15:34

   Haha Iris, ik was best actief na de bevalling, maar mocht van de verpleging niets zelf. Ook niet de volgende morgen. En zij wordt in vol ornaat nog net niet naar buiten geduwd met baby Ach, wij zullen het misschien wel nooit begrijpen ☺️