Home + Mijn week #2 | Foto’s, financiën en favorieten

Mijn week #2 | Foto’s, financiën en favorieten

Wat onwijs fijn dat jullie deze vervanger voor de diary zo leuk hebben ontvangen! Ik vond het zelf een leuke mix van foto’s, financiën en andere leuke dingen en dat vonden jullie gelukkig ook. Dit keer ging Floris op schoolreis, fietsten we voor het eerst op twee fietsen naar school, lunchte ik met mijn zus bij Loetje en nog veel meer. Ook laat ik jullie weten wat mijn favorieten waren van afgelopen week én kijken we naar hoe het financieel verliep. Kijk je mee naar mijn week?

Mijn week in 6 foto’s

Van boven naar onder en van links naar rechts: 

 1. Voor het eerst samen op de fiets naar school!
 2. Lunch met mijn zus bij Loetje
 3. Mijn kleine mannetje heeft helemaal zin in zijn schoolreis!
 4. Steigers bij de eerste twee blokken van ons bouwproject. Ik hoop dat ze komende week bij ons worden geplaatst. Helemaal leuk!
 5. De mannen namen bloemen mee naar huis. “Omdat jij de liefste bent, mama” zei Floris. Dan smelt je toch?
 6. Schommelen met papa in de speeltuin tijdens een blokje om.

Mijn financiële week

Massage

Zo’n één keer in de zes á zeven weken boek ik een ontspanningsmassage bij een salon bij ons in de wijk. Heerlijk en momenteel ook wel nodig. Toen ik daar voor het eerst kwam, zat het bovenin mijn rug muurvast en dat lijkt steeds beter te gaan. Kosten: €45,- voor een uur en iedere cent waard. Woon je in de buurt en kun je ook wel een massage gebruiken, kijk dan snel even op deze website. Geen spon, gewoon blij.

Nieuwe kleding voor Floris

Voor Floris shopte ik wat nieuwe kleding bij H&M: twee leuke setjes met een korte broek en shirt, twee spijkerbroeken en vijf paar sokken. Ik was rond de €60,- kwijt.

Verder financieel:

 • Floris is eindelijk Kameraadje geworden van Feyenoord. Vergaten we iedere keer… Kosten: €12,- per jaar.
 • Milan is inmiddels de Kameraadjes ontgroeid en lid geworden van de supportersvereniging. Dat is het eerste jaar gratis. Yep, ze krijgen de clubliefde met de paplepel ingegoten, haha.
 • Ik kocht voor Patrick een Vaderdagcadeautje. Een petje van G-star (die wilde hij graag hebben). Deze kostte €30,-
 • Het Vaderdagcadeau voor mijn (stief)vader, kaartjes voor Stef Bos in de schouwburg, hadden we al besteld.
 • Ik heb afgelopen week lekker veel gefietst en dat betekende dat we dit weekend ook niet hoefden te tanken. Zo fijn dat ik weer kan fietsen, want juist die kleine stukjes kosten veel benzine.

Favorieten van de week

 • Helemaal blij met mijn nieuwe, waterdichte fietstas. Enkelzijdig en heel gemakkelijk te bevestigen. Je haalt hem er zo af en hangt hem om je schouder. Ideaal voor naar het werk, want mijn laptop past er met gemak in. Met mijn waterdichte jas, krijgt het wel een hoog ANWB/Vrijbuiter gehalte, haha, maar ik hou ik ervan!
 • We hadden een nieuwe dweilstok nodig en uiteindelijk koos ik voor deze. Wat een ontzettend fijn ding! Steviger dan de vorige en hij dweilt heerlijk. Aanrader!
 • Voor een samenwerking krijgen we vier VANN drinkflessen binnen. Ik ben oprecht fan, want deze zijn top! Voor Pat en mij koos ik een literfles en ik neem deze mee naar het werk. Daar doe ik er verse munt en gember in met heet water. Voor ik het weet heb ik zo een liter thee gedronken. Binnenkort meer over deze flessen op de blog.
 • Eindelijk ‘One Day‘ gekeken op Netflix. Ik was er eerder nog niet klaar voor, maar wat een prachtige serie. Van begin tot het eind van genoten. Mocht je hem nog niet hebben gezien, aanrader!

Welk cijfer geef ik deze week?

Het was een prima week, maar niet alles was even fijn en leuk. Toch geef ik de week een dikke 7,5. Een mooi cijfer toch? Al is er altijd ruimte voor verbetering, haha. Welk cijfer geef jij jouw afgelopen week?

liefs

disclaimer_affiliate_Mamablogger_

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *