Home + Mijn week #4 | Foto’s, financiën en favorieten

Mijn week #4 | Foto’s, financiën en favorieten

Het is maandag dus tijd voor een nieuwe ‘Mijn week’. Het werd eindelijk zomers en daar hebben we van genoten! Van speelafspraakjes tot het terras en van de koeiendans tot een nieuwe fiets voor Floris. Ook komen de financiën aan bod evenals mijn favorieten. Kijk je weer gezellig mee?

Mijn week in 6 foto’s

 1. Oranje sfeer op mijn werk. Wel jammer dat ze zo belabberd hebben gespeeld. Hopelijk komende wedstrijd beter.
 2. Wandelen en even genieten op het terras in Reeuwijk met Chantal.
 3. Floris heeft een volle agenda deze week met speelafspraakjes en hoe fijn is het als ze lekker buiten kunnen spelen met water? Dit is bij een vriendje en hij heeft er een topmiddag!
 4. Samen met Floris naar de Koeiendans in Bergambacht. Normaal is dat veel eerder, maar vanwege het slechte weer was dat uitgesteld. Nu troffen we het en wat was het leuk!
 5. We waren er op tijd en liepen al door de stal. Daar maakte ik deze mooie foto.
 6. Met z’n vieren op de fiets naar Moordrecht om een ijsje te halen bij de Mac. Meer hebben we toch eigenlijk niet nodig.

Mijn financiële week

 • 90% van de 100 enveloppen challenge behaald! Nog 10 vakjes – dus vijf weken – en dan is hij vol! Daarna beginnen we weer opnieuw.
 • Veel cadeautjes gekocht deze week voor de laatste kinderfeestjes en verjaardagen voor de vakantie. Vind het altijd gezellig ze in te pakken.
 • Floris kreeg een nieuwe fiets en we verkochten zijn oude.
 • Verder was het eigenlijk een vrij rustige week op financieel gebied.

Favorieten van de week

 • Van Little Tikes kregen we we deze watertafel en ook Floris vond hem nog erg leuk. Snap ik wel met dat warme weer.

 • De goedkope kinderboeken bij Kruidvat! Ik schreef er meteen dit artikel over.
 • De nieuwe fiets van Floris van het merk ‘woom’ (met kleine letters). Ik schrijf hier binnenkort een uitgebreid artikel over.

Welk cijfer geef ik mijn week?

Een 8+! Het weer was top, de toetsen van Milan lijken tot nu toe goed te gaan (fingers crossed) en hij had het leuk met vrienden. Hij is gewoon happy. Floris had een week vol afspraken, hij kreeg een nieuwe fiets en had een goed rapport. Als de kinderen blij zijn, dan zijn wij dat toch ook?

Hoe was jullie week en welk cijfer zou jij de week geven? Klets mee in de comments of op de socials van Mamablogger. Fijne week gewenst!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *