Home + Gratis Moederdag kaartjes van Annekoendigitaal!

Gratis Moederdag kaartjes van Annekoendigitaal!

Een paar weken terug blogde ik over Annekoendigitaal, de webshop waar je de leukste traktatie printables vindt voor jouw kind(eren). Ook kon je meer lezen over de webshop en Yolanda zelf die de webshop gewoon vanuit Frankrijk runt, omdat ze daar woont met haar gezin.

Toch gaat Moederdag ook niet onopgemerkt voorbij in Frankrijk, want Yolanda heeft speciaal voor jullie superleuke Moederdag printables gemaakt.

En uiteraard mag je deze ook weer gratis printen! Voor jezelf heb je ze waarschijnlijk niet nodig, maar wat dacht je ervan om ze te gebruiken bij het cadeau voor je (schoon) moeder? Het is toch leuk om je cadeau op deze manier nog even een speciaal tintje te geven?

Of print ze uit, geef ze aan de kids en laat hen ze gebruiken om aan bijvoorbeeld een tekening voor oma te doen. Of wat dacht je ervan om een verrassingsontbijtje voor de deur te zetten? En uiteraard kan het kaartje ook aan een bos bloemen. Het kan allemaal en Moederdag kan niet meer stuk! De Moederdag kaartjes zijn verschillend.

Oja, en als je nu wijs bent, print dan een velletje extra, doe ze in een mapje en bewaar ze voor volgend jaar 😉 Je print ze hieronder.

Moederdag-kaartjes

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *