Home + Interieur | Budget letterbord en mini lightbox!

Interieur | Budget letterbord en mini lightbox!

Zoals jullie weten houd ik van leuke interieurspulletjes en deel ik het meteen met jullie zodra ik iets leuks tegen kom. Een tijdje terug schreef ik al over de comeback van het letterbord en vertelde ik jullie dat je deze kunt kopen bij HEMA voor een heel leuk prijsje. Toch vond ik het zwarte, retro letterbord nóg goedkoper! Namelijk voor €6,99! En dat in een winkel waar we allemaal weleens komen! En wat dacht je van deze mini (A6) lightbox met magneet voor maar €3,99? Niet alleen leuk voor onszelf, maar ook het perfecte cadeau voor de feestdagen!

Het letterbord van Kruidvat

In bijna elke stad of dorp zit wel een Kruidvat en ik ken dan ook niemand die er niet komt. We hebben er allemaal weleens wat nodig en ze hebben er tegenwoordig steeds meer leuke dingen, ook voor het interieur. Mijn schoonzus vertelde me dat zij haar letterbord had gekocht bij het Kruidvat voor maar €6,99! Ter vergelijking; die van HEMA kost €15,- Ze zijn even groot, maar bij die van de HEMA zitten meer letters. Alleen letters. Ik mis daar namelijk de cijfers en leestekens. Bij de van het Kruidvat zitten 144 cijfers, letters en leestekens.

Mocht je er letters bij willen, heeft HEMA deze in verschillende kleuren, zie mijn eerdere artikel erover. Kortom, een superkoopje en een heel goed cadeau voor de feestdagen!

De mini lightbox van Zeeman

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een lightbox en je kunt er ontzettend veel leuks mee. Zo gebruikten wij hem om aan te kondigen dat Milan een broertje zou krijgen na de geslachtsbepalende echo en toen Floris was geboren, gebruikten we hem bij de geboorteversiering. Het is een standaard formaat, maar bij Zeeman zag ik een mini lightbox in A6 formaat, hoe leuk is dat?! Hij kost maar €3,99 en is daarmee ook heel geschikt als schoencadeautje voor een wat ouder meisje of als extraatje onder de boom straks.

Het leuke aan deze lightbox is dat er ook symbolen en cijfers bij zitten en er zit een magneet bij. Je kunt hem ophangen met schroefjes, maar ook aan een verwarming bijvoorbeeld.

Waar ik deze zelf voor wil gebruiken is voor de verschillende mijlpalen van Floris. Door het formaat kan ik hem bij hem leggen en kan hij hem straks zelf vasthouden. Is weer eens wat anders dan mijlpaalkaarten of houten blokken!

Ik hoop dat ik jullie blij heb kunnen maken met deze budgettips! En dan nu snel naar de winkel 😉

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

  1. 8 november 2017 / 08:53

    Wat een leuke tips! Vooral de kleine lightbox, die zou ik zelf ook wel willen hebben.

  2. Verna
    8 december 2017 / 09:30

    Leuk! Ik heb zelf ook een kleine lightbox maar dan van de action 🙂