Home + Wat geef je een baby cadeau tijdens de feestdagen?

Wat geef je een baby cadeau tijdens de feestdagen?

Floris is tijdens Sinterklaas net aan 1,5 maand oud en met de Kerst twee maanden. Veel te klein om het te beseffen, maar Milan beseft het allemaal maar veel te goed. Hij vroeg zelfs al hoe Floris zijn schoentje moest zetten, want die heeft hij nog niet. Ik vertelde hem dat we dan wel een slofje neer zetten. Superlief natuurlijk, maar het zette ons ook aan het denken, want wat geef je nu aan zo’n kleine baby? Sinterklaas komt nu uiteraard ook wat brengen voor Floris 😉

Milan is natuurlijk ook van oktober, maar ik kan mij niet meer zo goed bedenken wat we hem toen hebben gegeven. Het is tenslotte ook al zeven jaar geleden. Ik weet wel dat hij van iemand op tweede kerstdag een kerstbal kreeg met ‘Mijn eerste Kerst’ erop. Dat was een beetje mosterd na de maaltijd 😉

En daarom ben ik op zoek gegaan naar de leukste cadeautjes voor baby’s waar hun ouders echt heel blij mee zullen zijn.

Sophie de Giraf

Wie kent haar niet; Sophie de Giraf ? Deze stond op de wishlist voor de geboorte van Floris, maar we hebben haar nog steeds niet. Uiteindelijk hebben we Sophie nog niet gekocht, want ik bedacht me dat dit dan wel een heel leuk cadeau zou zijn voor de feestdagen.

Pyjama van Feetje

Voor mijn  zwangerschap had ik geen flauw idee dat die pyjama’s van het merk Feetje zo’n enorme hype waren. We kochten er eentje voor Floris en ik begrijp de hype nu helemaal. Wat zijn die pyjama’s fijn zeg! Ze zijn zacht, onwijs soepel en gaan daardoor heel gemakkelijk aan. Ik zou er zelf ook wel één willen hebben, het is jammer dat ze ze niet voor moeders hebben haha. Ze kosten €14,95 en ik wil er heel graag nog eentje in een maatje groter.

Babytrapeze/babygym

Ik wil voor Floris een babytrapeze/babygym voor in de box. Nu zijn er heel veel babygyms te vinden, maar deze trapeze is wel heel erg cool en past heel goed in onze zwarte box. Daarbij is deze veel gemakkelijk op te bergen dan zo’n grote babygym. Deze is van ‘Bo and the baboon’.

Jongenspopje

Dit ontzettend schattige knuffeltje laat ik alvast zien, maar zie je later nog in een nieuwe AliExpress shoplog. Ik heb namelijk heel wat schoencadeautjes geshopt bij AliExpress waaronder dit popje/knuffeltje voor Floris. Met het haakje kan ik hem handig aan de Maxi Cosi of aan de wandelwagen vastmaken.

Duplo

Afgelopen week kwamen mijn leidinggevende en collega op kraamvisite en die brachten maar liefst drie (!) dozen Duplo mee voor Floris, waaronder deze Duplo getallentrein. Ik vond dit echt een geweldig cadeau! Deze gaan namelijk de kast in en bewaren we. We krijgen en hebben nu al ontzettend veel wat we nu ook al gebruiken, maar hier hebben we later dus wat aan en staat garant voor heel wat uurtjes speelplezier. Daarnaast is het tijdloos en behoud het waarde. We hebben nu in totaal al vier dozen voor Floris en zijn er heel erg blij mee, goed gevonden!

Nog een kleine tip: vanaf 9 november verkoopt Lidl verschillende Peppa Big bouwsets. Geen echt Duplo, maar wel de look a like stenen en ontzettend leuke sets voor maar €8,99 per set.

Dit zijn onze favorieten en zo zijn er nog veel meer leuke dingen te bedenken, maar ik wilde juist de dingen delen waar je misschien niet zo snel zelf aan zou denken.

Wat zijn jouw cadeautips voor baby’? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

Ik ben niet gesponsord voor dit artikel, maar dit artikel bevat enkele affiliate linkjes. Dit betekent dat wanneer jij wat bestelt via deze linkjes, ik daar een heel klein percentage aan kan verdienen.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *