Home + Kwantum Koopjes | Heel veel leuks voor buiten!

Kwantum Koopjes | Heel veel leuks voor buiten!

Een rondje Kwantum is altijd een goed idee, zeker wanneer je er al een hele tijd niet meer bent geweest. Dat was bij mij ook het geval en toen ik in de buurt was, kon ik het niet laten er naar binnen te lopen om eens lekker te struinen. Ik vind dat heerlijk: gewoon even kijken en zo her en der wat inspiratie opdoen. Dit keer vond ik er heel veel leuks voor in de tuin. En nee, dit blog is niet gesponsord, ik wilde deze tips gewoon met jullie delen. Kijk snel mee!

1. Trolley voor buiten!

Ik was op slag verliefd op deze buiten trolley. Ideaal om er wat tuingereedschap op te zetten, maar ik vind hem ook heel leuk om te gebruiken wanneer je buiten zit (alleen of met visite). Wat te drinken erop, wat lekkers, een goed boek: you name it! Hij is vooral lekker praktisch en heeft een superleuk kleurtje. Deze gaat op mijn wishlist. Online is de trolley er ook in een mokka kleur, heel vrolijk! Je vindt je trolley hier.

2. Buitenschilderijen

Normaal gesproken ben ik niet zo van de buitenschilderijen, maar voor deze maak ik een uitzondering. Hip en vrolijk, wat wil je nog meer? Ook heel tof om er een paar bij elkaar te hangen. Ik vind vooral het Van Gogh schilderij tof als echte Van Gogh liefhebber. Floris is dat ook, dus ik denk dat hij deze ook wel kan waarderen, haha. Ze zijn er in verschillende stijlen, dus kies lekker wat past bij jullie tuin en mix & match erop los!  Klik hier voor alle buitenschilderijen.

3. Aperol collectie

Speciaal voor de Aperol fans heeft Kwantum een heel vrolijke, Aperol collectie voor buiten. Van een buitenschilderij tot een koeltas en van leuke kussentjes tot een picknickleed. Het is echt een heel leuke, zomerse collectie!

4. Leuke lantaarns

Tot slot deze schattige roze lantaarntjes. Deze kosten €6,- per stuk en werken op zonne-energie. Natuurlijk kennen we deze lantaarns al, maar dit kleurtje is wel heel erg schattig. Deze staan ongetwijfeld heel erg leuk in de tuin, daarom wilde ik deze graag nog met jullie delen.

Dit waren de leukste Kwantum Koopjes voor buiten. Welke vind jij het leukst?

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *