Home + Gastblog Lonneke| Sushi en (teveel) wijn

Gastblog Lonneke| Sushi en (teveel) wijn

Een paar weken geleden kwamen we er ineens op: het was tijd om weer even een avondje samen de hort op te gaan. Dus werd er een avond geblokt, afgesproken met een ander stel en opa en oma gecheckt met de vraag of Luca een nachtje kon komen logeren. Tot zover de eerste voorbereidingen.

Op de dag zelf was het een beetje chaos. Extra vroeg op, spullen pakken, werken, richting Utrecht rijden (Luca brengen) en weer snel terug naar huis om mezelf ook nog even op te pimpen voor een avondje uit, ook niet geheel onbelangrijk. Nog snel een stukje vrijdagmiddag spits meepakken en tijdens de langzame autorit in mijn hoofd de outfit voor die avond klaarleggen. Waar is de tijd gebleven dat je ’s morgens al bezig was met wat je ’s avonds aan ging doen? Net op het moment dat ik mijn mascara op wilde doen, stond daar ‘toeeeeet’ de taxi alweer voor de deur. Fijn! Eigenlijk had ik ook best zin gehad om lekker op de bank te ploffen voor The Voice. Door Anouk en Ali B zit ik er helemaal in. Waarom wilde ik dit ook alweer zo nodig?

Eenmaal bij het sushi restaurant aangekomen, waren we weer helemaal ontspannen. Appje van mijn moeder dat Luca lekker lag te slapen, de wijn kwam er bij, heerlijk! Na het eten door naar een gezellige tent waar we ons goed hebben vermaakt. Uiteindelijk is het veel te laat geworden, zijn er veel te veel drankjes gedronken en blijven sommige dingen dus ook gewoon hetzelfde als voor de geboorte van mijn kind.

De volgende dag op tijd op om Luca bij opa en oma op te halen, heerlijk altijd om zijn blije gezichtje dan weer te zien. De rest van de dag gunde mijn kleine man zijn mama natuurlijk geen extra rust momentjes. Nee de hele dag gaar op de bank hangen voor een lekker serietje zat er niet in. Sommige dingen zijn dus toch anders 😉

Anyway, het was het allemaal waard, we hebben genoten.

Tot volgende week!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Christine
    10 oktober 2015 / 11:50

    Wat een leuke blog om te lezen!