Home + Mijn week #3 | Foto’s, financiën en favorieten

Mijn week #3 | Foto’s, financiën en favorieten

Wat is het toch fijn dat de zon weer gaat schijnen! Dat zal ons allemaal goed doen denk ik. Mij in ieder geval wel 🙂 Afgelopen week stond onder andere in het teken van leren voor de toetsweek, juffenbedankjes en wat kleine voorbereidingen voor de zomervakantie. Ik laat het weer zien in zes foto’s, bespreek de financiën en deel mijn favorieten van afgelopen week.

Mijn week in 6 foto’s

 

Van boven naar onder en van links naar rechts: 

 1. Milan is druk aan het leren voor de toetsweek. Ik hou in de gaten of hij ook echt aan het leren is en voorzie hem van wat te eten en te drinken, haha.
 2. Alvast snoepjes en andere lekkere dingen halen voor de zomervakantie. We gaan lekker veel op pad, dus zullen veel meenemen voor onderweg. Door nu al het één en ander te kopen, scheelt dat enorm.
 3. Juffencadeautjes inpakken! In dit artikel heb je alles al kunnen lezen over deze budget juffenbedankjes.
 4. De salarissen zijn gestort dus het is tijd voor de administratie!
 5. Yes, de tuinkussens kunnen weer uit de schuur en de parasol staat weer op! Het is vandaag zondag en we hebben twee verjaardagen. Voor het zo ver is, leest Floris nog even wat in de tuin.
 6. Een van de schapen van mijn broer en schoonzus.

Mijn financiële week

Pat kreeg van een collega een flinke stapel verhuisdozen. Dat is heel fijn en scheelt weer geld 😉 Na Halloween, Sinterklaas en Kerst willen we al die spullen al in verhuisdozen doen. Scheelt volgend jaar weer en dan hebben we het ook niet telkens in onze handen. Verder werden de salarissen weer gestort en deed ik dus weer de administratie. Mocht je het leuk vinden, ik ben een nieuw Instagramaccount gestart over onze gezinsfinanciën, in een post met dezelfde foto als hierboven vertel ik wat ik dan allemaal doe. Je vindt het account hier.

Verder financieel:

 • We hebben de eerste echte factuur voor de bouw van ons huis betaald uit het bouwdepot. Vanaf komende maand krijgen we dus minder rente terug en worden de dubbele lasten hoger. Ai…
 • Veel verjaardagen dus ook veel cadeautjes geshopt.

Favorieten van de week

 • De puzzelboekjes voor kinderen die je nu lekker voordelig shopt bij Wibra. Ik heb er al uitgebreid over geschreven.
 • Dit nieuwe boek van Floris Göbel voor onze eigen Floris!
 • Ik kreeg een tijdje terug van iemand de Neutral dagcrème om uit te proberen. Wat is die fijn! Mijn huid is zoveel beter geworden en voelt echt fijner aan. Linkje naar de crème staat hieronder.
 • Mijn spijkermat! Iedere ochtend probeer ik yoga te doen, gevolgd door een korte meditatie of ademhalingsoefeningen op de spijkermat. Ik voel mij dan zoveel beter! Mocht je twijfelen over een spijkermat, je gaat er denk ik geen spijt van krijgen. Hieronder een linkje. De oefeningen, yoga en meditatie die ik allemaal via de Meditation Moments app. Hier schreef ik in mei al een artikel over.
 • De proteïne mousse van Albert Heijn is echt een aanrader! Ik vind deze superlekker, maar heb aan een half bakje genoeg. Doen we er langer mee, haha.

Welk cijfer geef ik deze week?

Lastig, want het was op zich een fijne week, maar lichamelijk rommelt het nog. Ook zijn er nog heel wat dingen waar ik veel over nadenk. Ik geef de week daarom een 7,5. Welk cijfer zouden jullie jouw eigen week geven? Ik wens je in ieder geval een fijne, zonnige week toe!

 

liefs

disclaimer_affiliate_Mamablogger_

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *