Home + Milans outfits #38

Milans outfits #38

Je hoeft je niet meer af te vragen wat je op de vrijdag kunt verwachten. Er staat namelijk weer een compleet nieuwe Milans outfits voor je klaar! Deze week eigenlijk geen speciale dingen wat betreft kleding, maar op één foto is hij verkleed als verstrooide professor. Het is namelijk Kinderboekenweek en het thema dit jaar is ‘raar maar waar’.

Zo hebben ze bijvoorbeeld ook proefjes gedaan in de klas en hangen er door de hele school wetenschappelijk vragen. Erg leuk! Bijna alle kinderen waren verkleed en ook de juf was verkleed. Vooral de reacties van de kinderen is dan geweldig haha.

Ik hoop in ieder geval dat je het weer leuk vindt om mee te kijken naar deze nieuwe Milans outfits!

Ik vroeg deze dag aan Milan wat hij aan wilde en hij koos voor zijn tijgerbroek van Popupshop. Dit blijft een favoriet. Daaronder zijn Vingino laarsjes die we pas hebben gekocht bij Omoda voor €99,95. Op de tijgerbroek draagt hij een donkerblauwe sweater van Sturdy en deze kostte €29,95.

Dit is de mooiste foto van de week. Niet alleen omdat hij buiten is gemaakt, maar ook vanwege de kleuren. Weer de Vingino laarjes met daarop een jeans van Sturdy, deze kostte ook €29,95. Daarop draagt hij een sweater van Z8 met allemaal kleine cameraatjes erop. Deze kostte €32,95. De bodywarmer is van Gaastra en heeft hij nu alweer zo’n 1,5 jaar. Ik weet niet meer wat deze kostte.

En daar is onze kleine professor! Onder zij n verkleedkleren droeg hij natuurlijk zijn eigen kleren. Hier draagt hij zijn schoentjes van H&M die we kochten voor €19,99. Daarop een jeans van Zara voor €18,95 en daarop zijn fijne, basic longsleeve van Polarn O. Pyret. Deze mocht ik uitzoeken!

Hier was het nog erg donker en regenachtig, dus helaas geen heel scherpe foto. Milan draagt hier zijn Converse sneakers. Deze zijn van suède en waterdicht, ideaal dus. We hebben ze vorig jaar gekocht en ik dacht dat ze €74,95 kostten. Daarop een lekker zittende sweatpants van Zara (€14,95) en een longsleeve van Noppies. Deze kost €17,95. Het gilet is van Scotch Shrunk en kocht ik via Marktplaats.

De laatste in de rij: De stoere Vingino laarsjes met daarop een jeans van H&M. Ik weet niet meer wat deze kostte. De sweater is van WE en kost €17,95. Ze hebben daar echt leuke, fijne sweaters voor een leuk prijsje, maar ik vind ze wel wat klein vallen dus let daar maar op.

Dit waren Milans outfits van deze week. Ik hoop dat je ze leuk vond. Laat een reactie achter in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 9 oktober 2015 / 09:48

    Wat een leuke outfits! Vooral die professor is heel leuk gedaan! 🙂

    Liefs xx