Home + Diary | Stroomstoring, versieren voor Kerst en Max Verstappen

Diary | Stroomstoring, versieren voor Kerst en Max Verstappen

Deze week vloog voorbij! We begonnen de week met een stroomstoring terwijl we de kerstboom versierden. Daarna versierden we de rest, werd ik even magnetisch door de boostervaccinatie en we waren natuurlijk in de ban van Max Verstappen, want wat een race was dat. Oh, en Milan blijkt bizarre voorspellende gaven te hebben. Kijk je weer mee naar onze week?

Maandag

De eerste foto die ik vandaag maak is deze. Ik wil even snel de kerstboom optuigen zodat we daarna de nieuwe aflevering van Undercover kunnen kijken.

So far, so good…

Even later klapt het stroom eruit en Patrick vroeg al wat ik had gedaan. Terwijl we naar buiten kijken zien we dat de hele wijk donker is. Dan maar lampjes aan op batterijen en wat kaarsjes aan. Met wat kaarslicht ga ik verder met de kerstboom en we kijken op de laptop van Patrick naar Undercover. We hadden natuurlijk ook een wifi, maar lang leve de 4G. Na twee uur is de stroomstoring verholpen.

Dinsdag

Voor ik aan het werk ga en de jongens naar school moeten, wil ik de tafelklem alvast klaar maken voor Kerst.

Gelukt! Buiten ziet het er ook gezellig uit, dus wij zijn klaar voor de Kerst!

Woensdag

Ik had mij voorgenomen deze ochtend nog een hoop te doen voor Mamablogger, maar ik moet nog het één en ander doen voor mijn werk. Uiteindelijk werk ik nog de hele ochtend, maar aan de het einde van de ochtend is het tijd voor wat me-time, want ik laat mijn nagels en wenkbrauwen weer doen. Dit keer ga ik voor rood met glitters. Buiten mijn comfort zone, maar wel lekker Kerst!

En mijn wenkbrauwen zijn ook weer strak! Ze worden niet geverfd of getekend, maar wel superstrak geëpileerd.

De middag is voor deze twee. We gaan even naar het winkelcentrum en halen er wat lekkers.

Als de jongens op bed liggen pak ik de cadeautjes in voor onder de boom. Dit staat zo gezellig!

Donderdag

Weer een drukke dag op het werk en als ik ’s middag thuis ga werken, haal ik onderweg een HEMA hotdog.

Dit pakket is afgeleverd bij de buren, ik verloot deze binnenkort.

Vrijdag

Ik doe het niet vaak, maar het is zulk slecht weer dat ik besluit met de auto naar het werk te gaan. Voelt als luxe!

Er gaat een collega weg en ik kan niet naar haar afscheid. Daarom trakteer ik haar op Keck en draagt zij ondertussen nog wat over.

Er zijn boostervaccins over op het werk en dus mogen wij ons ook laten vaccineren. Gelukkig ben ik met de auto en kan ik naar de betreffende plek rijden. Als ik terug kom op kantoor vraagt een collega of ik nu ook magnetisch ben, haar zus had dit ook. We besluiten het te proberen met een theelepeltje en ja hoor, ook ik ben even magnetisch. Als ik het thuis wil laten zien lukt het al niet meer.

Zaterdag

Banketbakkerij Herfst maakt altijd van die leuke themataartjes en we zien op Instagram dat ze deze Max Verstappen taartjes hebben gemaakt. Patrick weet er eentje te bestellen en Milan en ik halen hem op. Wat is ‘ie leuk! Daarna gaat Floris nog naar de kleutergym en rijden wij ondertussen naar de Sligro.

’s Middags rijen we met Milan naar Berkel en Rodenrijs, want er is een tour van supercars aangekondigd. Die wil hij natuurlijk spotten. Ik zal er binnenkort eens over bloggen, wat een apart wereldje is dat toch.

Vervolgens rijden we door naar de winkel van mijn broer en schoonzus en daar koop ik deze toef voor aan de deur.

Eenmaal thuis zien we Max Verstappen zijn pole position binnenslepen! Daarna rijden we naar mijn ouders waar we eten. Zij wonen in de binnenstad en we besluiten nog even een lichtjesroute te lopen. Wat is de stad toch mooi, ik hou zo van mijn stadje 🥰.

Zondag

Vandaag staat in het teken van dé race en ik vind het altijd wel leuk er wat van te maken. Dus ik maak de tafel gezellig met de taart.

En de slingers hangen natuurlijk ook weer.

Na de start zie ik het niet meer zitten. Hamilton loopt veel te ver uit op Max en ook na de geniale actie van Pérez lukt het Max niet om hem in te halen. Milan daarentegen roept al vanaf het begin dat het hem in de laatste ronde gaat lukken. Met nog twee rondes te gaan blijft Milan kalm zeggen dat het echt goed komt in de laatste ronde. Wij zeggen hem dat hij wel realistisch moet zijn en ik zeg nog voor de grap dat ‘ie €50,- van me krijgt als ‘ie gelijk krijgt. Milan blijft rustig en zegt “wacht maar af”. En het bizarre gebeurt ook nog! Wat een laatste ronde! Ik weet niet meer wat ik heb gedaan, maar het was hysterisch haha. Wat een einde en wat heeft hij het verdiend!

Dit was de diary weer, hoe was jullie week? Nu gaan we op naar de persconferentie, we gaan het weer meemaken. Fijne week!

liefs

 

 

 

Kerst 2021Kerst 2021

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    13 december 2021 / 06:28

    Prachtig in de binnenstad, hè? Ik loop er ’s morgens voor mijn plezier een ronde hard.. echt een feestje in deze tijd van het jaar!! Heb de oude Rituals kalender van vorig jaar deze zomer via marktplaats op de kop getikt en elk huisje gevuld met een chocoladeverrassing of activiteit. Op 21 december, wanneer het de kortste dag van het jaar is gaan we na het avondeten met de meisjes de stad in voor een wandeling.. ik verheug me daar nu al op want zij hebben de stad nog nooit zo gezien (hoogstens een keertje bij schemering aan het eind van de middag, maar dat is toch anders).. Fijne week weer!