Home + Diary | Koffie drinken, heel veel regen, in de krant en nog veel meer!

Diary | Koffie drinken, heel veel regen, in de krant en nog veel meer!

Als ik denk aan afgelopen week, denk ik vooral aan heel veel regen. We zijn tig keer natgeregend op de fiets en de regen beperkte ons in het doen van leuke dingen. Jammer, want we keken juist zo uit naar lekker buiten zijn. Toch gebeurden er ook nog andere dingen: ik ging weer eens koffie drinken met Chantal en we shopten een te gekke, rieten speelgoedmand voor Floris zijn nieuwe kamer. Kijk je mee naar onze week?

Maandag

De eerste foto die ik vandaag maak is als ik klaar ben met werken en de brug op loop. Wat een baggerweer!

Floris heeft de Bobo gekregen op de peuterspeelzaal en ik lees hem voor. Ik doe het echter niet goed genoeg, want Milan moet het doen haha.

Ik krijg deze herinnering in mijn TimeHop. Het is vijf jaar geleden dat ik in de LINDA. Wonen stond. Ben nog steeds heel erg blij met deze foto.

Dinsdag

Milan gaat vanmiddag spelen bij een vriendinnetje en gaat vanuit school direct met de auto mee. Daarom breng ik hem lopend naar school. Ik vind het eigenlijk best lekker een wandeling in de ochtend, maar heb er normaal geen tijd voor omdat ik dan weer moet werken. Daarom geniet ik er nu maar extra van en ik neem mij voor toch weer wat meer te gaan lopen in de avond.

Eenmaal thuis tijdens het avondeten signaleert Floris dit “raketspook”. Volgens Floris geheel ongevaarlijk en hartstikke lief haha.

Deze kaarten zijn inmiddels binnen voor Milan, zo onwijs lief en wat zal hij er blij mee zijn!

Woensdag

Ik ga met Chantal koffie drinken bij Kruim in de Chocoladefabriek, gezellig!

Milan moet ’s middags weer naar de musical en ik haal in de tussentijd nog even wat boodschappen bij de Lidl. Bij gebrek aan een beter mondkapje zet ik deze even op.

Tijd geleden dat ik boodschappen heb gedaan ☺️. Ik kom deze carpaccio tapenade tegen en die is zo onwijs lekker. Echt een aanrader!

’s Avonds heeft Floris wel een goede bestemming gevonden voor dit mondkapje. Hij heeft hem uiteraard maar even op gehad.

Pand 96 in Schoonhoven plaatst iedere woensdagmiddag (ik dacht rond 17.00 uur) 20 nieuwe items op hun Instagram account. Ik houd het altijd even in de gaten, want ze hebben van die leuke dingen! Ze werken volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Ik spot nu deze te gekke rotan kist en reserveer hem voor op de nieuwe kamer van Floris.  We gaan hem zaterdag ophalen.

En uiteraard weer regen als Milan in het zwembad zit. Gelukkig zit ik droog.

Donderdag

Broodje carpaccio als broodje van de week op mijn werk. Deze zijn zo onwijs lekker!

De kapster komt weer! Misschien was het wel de laatste keer in dit huis. In ieder geval zijn de jongens en ik weer geknipt en kunnen we er weer even tegenaan.

Vrijdag

We staan met ons huis in de krant! Er staan echter wel veel slordige foutjes in, ook wat onjuistheden en Floris heet opeens Fons… 🙄.

Collega Demi en ik gaan snacken tussen de middag en komen deze tegen.

Zo slecht, maar zo lekker.

Milan en ik moeten nog even naar de Action en besluiten daarna nog spreeuwen te gaan spotten. We zijn alleen net te laat voor het spektakel. In dit riet zijn ze geland en het zijn er echt duizenden, zo gaaf!

Zaterdag

Ik begin de dag met wat tijd voor mijzelf. Mijn nagels en wenkbrauwen worden gedaan, zo fijn!

Als ik klaar ben rijden we met zijn vieren naar Pand 96 in Schoonhoven om de rotan kist op te halen voor Floris. Dit is zo’n toffe winkel!

Eenmaal terug in Gouda rijden we door de wasstraat. Was hard nodig.

’s Avonds doen we nog een poging om spreeuwen te spotten. Het duurt even, maar we zien ze wel!

Zondag

We beginnen met een lekker rustig ochtendje thuis. We ontbijten uitgebreid, ik blog voor een paar dagen vooruit en Floris chillt even onder de tafel.

Toch willen we er even uit en besluiten we naar de Intratuin te gaan om naar de kerstshow te kijken. Als we naar de auto lopen pakt Floris de hand van Milan. Zo lief!

We zijn rond openingstijd bij de Intratuin en het is nog te doen wat betreft de drukte. De kerstshow is nog niet helemaal klaar, maar zien er al een hoop moois. En die notenkrakers! ❤️ Ik spaar notenkrakers en wat hebben ze er weer veel. Pas na de verhuizing mag ik van mijzelf nieuwe notenkrakers kopen haha.

Toch komen we niet met lege handen thuis. We shopten deze notenkraker hangers voor aan de tafelklem. Ieder jaar kopen van die hysterische hangers en mogen de jongens er ook eentje kiezen. Om de tafelklem hangen we dan een guirlande en lampjes en daar hangen we vervolgens de gekke kersthangers aan. Dat staat altijd zo leuk! Naast deze notenkrakers mogen de jongens ook een hanger uitkiezen. Floris kiest een ijsje en Milan een glas rosé 🤷🏼‍♀️.

Dit was hem weer: de diary van afgelopen week. Hoe was jullie week? Ik wens jullie in ieder geval een goede week met minder regen en tot de volgende diary!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.