Home + Diary | Een heerlijke week vakantie én een paar dagen weg!

Diary | Een heerlijke week vakantie én een paar dagen weg!

De week begon regenachtig en kil, maar gelukkig knapte het weer op toen wij een paar dagen naar Duinrell gingen! Wat hebben we genoten van deze week vakantie! Kijk je mee naar alle foto’s? Het zijn er veel!

Maandag

Ik heb vakantie en was even vergeten hoe dat voelt haha. Nee hoor, we starten rustig op en ontbijten wat later dan normaal. Kijk even naar de ogen van Floris… Ze zijn zó mooi!

Ik begin aan een to do lijstje die uiteindelijk alleen maar langer wordt dan wat je hier ziet. Omdat het regent werk ik de hele dag lekker door. Er moet een hoop gebeuren en helaas ook minder leuke dingen. Daar heb je gisteren al over kunnen lezen.

Uiteindelijk kunnen we even naar buiten, maar omdat de wielen zo vies zijn, zet ik de buggy even bij de deur op een handdoek om te laten drogen. Kan niet zo goed tegen een vieze vloer haha. Ondertussen kijkt Milan Netflix en Floris zit naast me, “roept” me de hele tijd en begint dan te lachen als ik kijk.

’s Avonds kijken Pat en ik ‘De 12 van Oldenheim’ terug, spannend! Zo spannend, dat we na die aflevering toch maar Videoland hebben genomen haha.

Dinsdag

Milan hoort dat we Videoland hebben en wil meteen het aanbod bekijken haha. Ach, het regent nog steeds flink door, dus dat geeft niets.

Het is droog! Omdat we er niet zijn op de verjaardag van mijn zus besluiten Milan en ik erheen te lopen om het cadeautje te brengen. Ze was helaas niet thuis, dus hebben we het op de tafel gezet. Ach, dat is het risico van langskomen zonder van tevoren te appen.

We moeten toch nog naar de stad dus lopen we gelijk door. Hebben we er meteen een flinke wandeling op zitten!

En zo’n wandeling verdient een ijsje vinden wij 😉 Deze foto sturen we naar Patrick. We zijn voor hem maar even wat lekkers gaan halen bij de bakker haha.

Woensdag

Niets is lekkerder dan je bedden verschonen en het beddengoed buiten hangen! De zon schijnt weer dus het kan. Morgen gaan we een paar dagen weg en ik wil thuis alles schoon en netjes hebben zodat we thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis. Heerlijk!

Daarna maak ik inpaklijstjes. Een per persoon en een algemene. Tikkeltje hysterisch haha.

In de middag komt nichtje Maud gezellig langs en na het eten komt ze weer. We besluiten nog even de stad in te lopen en een ijsje te halen. Ook krijg ik die middag een gloednieuwe Stokke Xplory V6 binnen en we maken meteen foto’s in de stad. Twee vliegen in één klap!

Donderdag

We komen aan in Duinrell en gaan genieten van een paar heerlijke dagen. Ik laat nog niet teveel zien. Morgen zie je alles in de nieuwe vlog en er volgt nog een uitgebreide blog 😉

Vrijdag

Wat een heerlijke dag! We genieten in Duinrell, gaan shoppen in Wassenaar ( zulke leuke kleertjes voor Milan en Floris), eten daar een bittergarnituurtje, gaan naar het pannenkoekenhuis en nog veel meer!

Zaterdag

En we hebben weer zo’n leuke dag! Milan heeft vriendjes gemaakt op de camping en ook Floris begint te wennen. Ik zei het eerder al, maar morgen komt er een vlog online waarin we de camping en nog veel meer laten zien.

Zondag

We zijn weer thuis! We halen nog een ijsje en ik begin aan de was. Ik krijg alleen deze vlekken niet uit Milan spijkerbroeken. Gelukkig heeft de buurvrouw nog ossengal zeep. Moet ik toch ook maar eens in huis gaan halen haha.

Dit was onze heerlijke week! Wat hebben we genoten! Voor het eerst een paar dagen weg met zijn viertjes! Hoe was jullie week? Hadden jullie ook vakantie? Komende week hoef ik maar twee dagen te werken en de rest van de week ben ik weer lekker vrij, wat een luxe! Fijne week!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *