Home + Psst, dit is de allernieuwste Stokke Xplory!

Psst, dit is de allernieuwste Stokke Xplory!

Bij sommige kinderwagens zie je hem meteen voor je als je de naam hoort. Die wagens zijn iconisch. De Stokke Xplory staat denk ik met stip op nummer 1 als het gaat om iconische kinderwagens. Wie kent deze wagen namelijk niet? Hoewel veel mensen, waaronder ik, in eerste instantie enorm moesten wennen aan het design van de wagen, is hij nu niet meer weg te denken uit de babywinkels. De Stokke Xplory is ‘here to stay’ en volledig vernieuwd en verbeterd!

De vernieuwde Stokke Xplory

Ik kan mij voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt wat er dan is verbeterd als je de foto’s ziet. Het kenmerkende design is nog hetzelfde, maar het gaat om de extra’s. In dit artikel ga ik je er alles over vertellen.

Ouder en kind dichterbij elkaar

Stokke heeft een missie en dat is ouder en kind dichterbij elkaar brengen. Dat zie je niet alleen terug in deze Stokke Xplory, maar bijvoorbeeld ook in de Tripp Trapp met babyschaal. Wij hebben deze ook en Floris kan hierdoor bij ons aan tafel zitten zo klein als hij is.

Bij deze kinderwagen zit je kindje lekker hoog zodat je gemakkelijk oogcontact kunt maken met je kindje. Dat lijkt misschien niet altijd even belangrijk, maar het verstevigt de band tussen jullie.

Verder heeft Stokke aan ouders gevraagd welke verbeteringen zij graag terug zouden zien in deze vernieuwde Stokke Xplory. Dit is het geworden;

  • Een ruime keuze tussen kleuren en materialen;
  • Een ruimere boodschappentas;
  • Verbeterde opvouwbaarheid;
  • En een vernieuwde reiswieg met ruime zijvakken om spulletjes in op te bergen.

Ergonomische zitting

De luxe, met dons gevoerde zitting is voorzien van een met kunstleer beklede beschermbeugel. De hoogteverstelbaarheid waar de Stokke  Xplory om bekend staat, is verbeterd om je kindje nog beter te ondersteunen. Zelfs de kleinste baby’s kunnen hierdoor lekker comfortabel liggen. Handig voor Floris! Ook is de overkapping verlengd, om je kindje extra schaduw en bescherming te bieden als het buiten warmer wordt. De voetsteun is samen met een fysiotherapeut ontwikkeld en zo ontworpen om baby’s optimale steun aan hun benen te geven. Kleine bungelende beentjes worden hiermee vermeden, hoe oud of groot je kindje ook is. Ik zeg, laat die zomer maar komen!

Ideaal; de boodschappentas!

Een andere wens van ouders was een ruimere boodschappentas. Ook daar is gehoor aan gegeven en de nieuwe tas heeft een inhoud van maar liefst 32 liter!

Handgreep en makkelijk op te vouwen

De handgreep (duwstang) is in hoogte verstelbaar en dat is vooral handig als jij en je partner veel in lengte verschillen. Ook is de wagen nóg makkelijker op te vouwen. Het kan zelfs met één hand!

Kortom, de wagen is nog mooier, nog praktischer en nog meer een musthave! De nieuwe Stokke Xplory (klik) is dus al verkrijgbaar en wat is hij mooi!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *