Home + Hebben! De draadstoel en het buitenkleed van Action samen voor nog geen €31,-!

Hebben! De draadstoel en het buitenkleed van Action samen voor nog geen €31,-!

Vanmorgen hadden Pat en ik het over onze tuin. Een lap grond van maar liefst 30 meter lang en zo’n 5 meter breed. Er staat een schuur op dus we hebben nog 25 meter tuin over. Heerlijk, maar omdat hij zo groot is krijgen we het maar moeilijk gezellig. Omdat er ook nog een deel opgehoogd moet worden, besloten we eerst het stuk dat al opgehoogd is, aan te pakken. We gingen naar de Action voor iets heel anders en kwamen thuis met een draadstoel en een buitenkleed. Bij elkaar kostte dat nog geen €31,- Ja, je leest het goed…

Terras bij de achterdeur

We hebben in onze tuin 3 “terrassen”. Bij de achterdeur (dat is dus het opgehoogde stuk), dan volgt er een pad naar het midden. Hier is een cirkel en dat is eigenlijk de tweede zitplaats en dan volgt er weer een pad gevolgd door een derde grote plek om te zitten. Dit is tegen de schuur aan. Vanaf het eerste pad tot aan de schuur moet de boel worden opgehoogd. Dit kunnen we wel doen, maar dan zit onze buurvrouw met alle wateroverlast en dat is natuurlijk niet zo netjes. Daarom doen we het volgend jaar gezamenlijk.

Dat wil echter niet zeggen dat we dit jaar niets kunnen doen. Het tuk bij de achterdeur kunnen we al gezellig maken net als wat andere delen. Dan hoeven we volgend jaar minder te doen, kunnen we de kosten dus spreiden en we hebben er dit jaar al plezier van.

De draadstoel van Action

Maar goed, terug naar de Action. We gingen er even heen voor spulletjes voor Milans Moestuin (binnenkort meer hierover) en ik had al gehoord dat ze daar te gekke draadstoelen hadden. Ik was er al een paar keer geweest voor die stoelen, maar viste iedere keer achter het net. Totdat ik op de parkeerplaats iemand deze in de kofferbak zag doen. Ik had er graag twee gehad, maar zij had de één na laatste en ik dus de laatste. Balen, maar ik had er tenminste één!

De stoel kostte €24,95 en dat is véél minder dan in andere winkels. Bij Karwei zag ik hem even later voor €69,95 staan! Hij zit lekker en ondertussen hopen we nog een tweede te vinden. Mocht iemand hem nog zien in Gouda…

Het buitenkleed van Action

Ook voor het buitenkleed was ik al een paar keer wezen kijken, maar ook die hadden ze iedere keer niet. Nu waren ze er in verschillende kleuren (lichtblauw, donkerblauw en okergeel) Er was er nog één in okergeel en die vonden we het mooiste. Ze zijn 120 x 180 groot en kosten €5,95. Dat is serieus een koopje!

Daarna hadden we de smaak te pakken en kochten we een nieuwe tafel en vier stoelen bij Kwantum. Net als in huis met stalen, zwarte poten. Het kleed staat er heel gaaf bij! Of het was is in verschillende weersomstandigheden weet ik nog niet, maar voor dat geld kun je ook geen miskoop doen toch?

Wat vind je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

8 Reacties

 1. 7 mei 2018 / 19:42

  Wij hebben zo’n kleed (van bol) binnen liggen. Echt ideaal met kinderen die veel vies maken. Ik wist niet dat de action ze ook heeft. Het lijkt me heerlijk om buiten ook zulke kleden te hebben, want die steentjes hebben al meerdere knietjes open gehaald.

  Die stoelen zijn ook fantastisch!

  • 8 mei 2018 / 21:50

   Ja, hier hebben we hem ook gekocht met het oog op Floris die straks gaat kruipen. Picknickkleed erover en hij heeft een prima ondergrond.

 2. 9 mei 2018 / 08:51

  Aan de Rijneke Boulevard stonden ze nog volop, die stoelen bij Action. Is niet zo ver vanaf Gouda.

 3. Jodi
  15 juni 2018 / 22:59

  Waar is dat kussen in de draadstoel te koop?

 4. Jodi
  15 juni 2018 / 23:07

  Waar is dat grote kussen met ster te koop?

  • 16 juni 2018 / 05:35

   Deze heb ik gekocht bij van der Spek in Zevenhuizen (vlakbij Gouda en Waddinxveen).