Home + Diary #7 | Van alles en nog wat!

Diary #7 | Van alles en nog wat!

Het is weer maandag en dus weer tijd voor een nieuwe diary. Iedere keer sta ik er weer versteld van hoe snel de weken gaan en hoeveel we eigenlijk meemaken in een week. We doen een hoop (leuke) dingen en dan vliegt de tijd. Deze week gingen we uit eten, deed Patrick examen, veranderden we de woonkamer weer een beetje, genoten we van de sneeuw, gingen we naar de bioscoop en nog veel meer. Kijk je mee?

Zaterdag

Milan wilde graag de LEGO Batman Movie zien en aangezien het toch koud was besloten we ’s morgens dat we er ’s middags heen zouden gaan. We gingen lopend door de sneeuw en hebben hier in de straat nog een kleine sneeuwballen gevecht gehouden met buren. De film was verrassend leuk en ook wij hebben ervan genoten. Aanrader dus!

Ik heb toch het zwart/witte kleed gekocht bij Zeeman en jeetje, wat is die blog goed gelezen zeg! Toch vond ik onze witte en landelijke salontafel er niet goed bij passen. Ik vond deze en die hebben we na de bioscoop nog gekocht. De oude salontafel hadden we binnen een paar uur verkocht!

Zondag

Zondag lag er heel wat meer sneeuw en heeft Milan een sneeuwpop gemaakt in de tuin. Bij gebrek aan een wortel gebruikten we een rietje haha.

’s Middags deden we nog wat boodschapjes waaronder deze geroosterde tuinboontjes. Product van het jaar bij Aldi en wat zijn ze lekker als snack tussendoor!

’s Avonds gaan we heerlijk uit eten met de Diner cadeaubon die we van Primera kregen voor Valentijnsdag. Dit was een geslaagd weekend!

Maandag

Maandag werk ik een halve dag en na het eten moet Patrick werken omdat hij een avond/nachtdienst heeft. Zodra Milan op bed ligt ga ik lekker filmpjes op YouTube kijken zoals deze Carpool Karaoke met Bruno Mars. Wat is hij toch leuk! Om 20.30 uur is het tijd voor The Blacklist. Dit is by far de enige serie waar ik voor thuis blijf! Kijk er iedere week naar uit.

Dinsdag

Een saaie dag wat betreft foto’s. Ik werk de hele dag en ’s avonds zijn we blij als we op de bank zitten. Ik pak nog even een boek, maar ben eigenlijk te moe om te lezen.

Woensdag

Ook weer een werkdag en ’s middags maak ik deze soep. We krijgen nog wat snelle visite en na het eten is het alweer tijd voor de zwemles van Milan.

Donderdag

Na een lange werkdag spring ik rond 17.00 uur op de fiets om Milan op te halen bij mijn ouders.

Patrick is al thuis, want die moet daarna examen doen. Ondertussen heeft de postbode dit pakketje gebracht. Lief! Lifestyle stuurde dit nadat ze mijn blog hadden gelezen over de ‘Mama’s Moment’ sapjes. Mijn laatste fles was bijna op dus dit kwam heel goed van pas! Dank jullie wel Lief!

Patrick haast zich naar Rotterdam om examen te doen en hij heeft het gehaald! Voor de komende jaren heeft hij deze weer in the pocket. Komende week staat voor hem een herhalingscursus BHV op de planning.

Vrijdag

Ik begin de dag in de sportschool. Hier was het nog lekker rustig, maar dat was al snel anders. Wat een heerlijk begin van de dag is dat toch!

Nadat ik thuis had gedoucht reed ik naar de Acton, maar zoals je al hebt kunnen lezen ging dat niet heel vlekkeloos. Ik kocht er wel deze kussenhoesjes voor op de bank. Deze passen beter bij het nieuwe kleed 😉

’s Middags komt er een vriendje van Milan spelen en voor ik hen uit school haal, haal ik nog wat boodschappen en verse bloemen. Roosjes dit keer! Daar word je toch vrolijk van?

Dit was onze week. Volgende week weer een nieuwe volle diary!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *