Home + Budgettip | Meisjeskleding bij Kruidvat!

Budgettip | Meisjeskleding bij Kruidvat!

Ik blog regelmatig over jongenskleding, maar dat is logisch met een zoon. Dat wil echter niet zeggen dat ik nooit eens over meisjeskleding kan bloggen. Jullie hebben tenslotte niet allemaal zoons. Ik bladerde wat folder door en zag in de Kruidvatfolder ontzettend leuke en betaalbare meisjeskleding staan! Veel te leuk om niet met jullie te delen.

Ik geef zelf minder geld uit aan voorjaar- en zomerkleding, dan aan winterkleding voor Milan. Ik weet niet precies waar dat aan ligt, maar dat is vaak wel zo. Misschien herken je dat zelf ook wel als je kleding gaat shoppen voor je kind(eren). In ieder geval is dit behoorlijk betaalbaar!

Ik ben zelf groot fan van het spijkerjurkje. Dat kan je dochter ook aan bij een wat nettere gelegenheid. Leuke legging eronder en  klaar ben je! Het rokje zit denk ik super comfortabel net als de andere jurkjes die er in verschillende printjes zijn.

Je kunt voor weinig geld bijna een hele zomergarderobe shoppen voor je dochter!

Ik heb nog wel even gekeken of er ook leuke jongenskleding was, maar helaas. Dat blijft echt jammer. Waarom is er voor jongens in dit soort winkels nauwelijks iets te krijgen en voor meiden altijd wel? Ik vind dat persoonlijk een gemiste kans als budgetwinkels, want je zou jezelf daarin kunnen onderscheiden.

Maar goed, ondertussen zijn deze wel te koop!

Wat vind jij van deze meisjeskleding? Laat het me weten in de comments hieronder!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

  • 21 februari 2017 / 08:47

   Had ik idd gezien op je blog. Ik hoop dat ze nog iets hebben… ga snel kijken 😉

 1. 21 februari 2017 / 08:46

  Ik ga zo meteen even naar Kruidvat. Voor het spijkerjurkje. Zo leuk!
  Onze dochter heeft al vaker een jurkje van Kruidvat gehad, fijne prijs en kwaliteit niks mis mee.

 2. 21 februari 2017 / 09:23

  Superleuk inderdaad dat spijkerjurkje! Alleen duurt het nog wel even voor mijn dochtertje daar in kan :). Leuk om in de gaten te houden dat ze bij Kruidvat ook kleding verkopen.. Thanks voor de tip 🙂

 3. 21 februari 2017 / 13:53

  Heel leuk, helaas is mijn dochter er inmiddels uit gegroeid. Dus ik vind het wel jammer dat ze het niet in de grotere maten hebben.