Home + De tofste woonaccessoires die nu in de winkels liggen!

De tofste woonaccessoires die nu in de winkels liggen!

Het is koud en misschien ligt er bij jou wel een laagje sneeuw op straat. Hier wel. Hoewel ik die kou, in combinatie met de zon, heerlijk vind, verlang ik ook naar de lente. De ramen en deuren wijd open, de vogels die fluiten en de dagen die steeds langer duren. Het huis opfrissen met nieuwe spulletjes hoor daarbij. Al zijn het maar kleine accessoires. Zij maken juist het verschil!

Gisteren was ik een dag vrij en ging ik even lekker alleen de stad in. Het was lang geleden dat ik zo door de stad heb gestruind. Ik had niet perse iets nodig, maar was benieuwd naar alle nieuwe collecties. Niet alleen wat betreft kleding, maar ook wat betreft woonaccessoires. Ik maakte foto’s bij bekende winkels die vast ook bij jou in de buurt te vinden zijn, en kan je nu al vertellen dat ik bij Zeeman een waanzinnig rond vloerkleed heb gevonden!

Hema

Ik begon bij HEMA. Hoewel deze kaarsvaasjes niet heel spectaculair zijn, zijn ze wel erg leuk. Zet er een paar op een  goudkleurig bord en je hebt al een leuke blikvanger! Ze kosten €1,75 per stuk.

Misschien heb je ze al eens gezien, maar HEMA heeft een assortiment met DIY pakketten. Dit is een nieuwe waarmee je een neon tekst kan maken! Dit pakket kost €10 en is ook heel leuk om cadeau te geven!

Dan blijven we even in de verlichting, want deze lampjes zijn heel handig als je gaat kamperen, maar je kunt deze thuis ook gebruiken als lampje naast je bed bijvoorbeeld. Ik heb op Pinterest dat je deze dus aan een stuk hout hangt en zo heel snel en makkelijk een superleuk lampje maakt.

Flying Tiger

Deze winkel hebben we nog niet zo lang in Gouda, maar ik kan nu al niet meer zonder!

Bij Flying Tiger vond ik nog niet zoveel, maar het viel mij wel op dat goud een echte trend wordt komend seizoen. Ik heb iets met draadmanden en ook deze kleine spiegeltjes zijn toch te leuk?

Zeeman

Toen liep ik Zeeman in en zag ik deze ronde vloerkleden! Ik wil al heel lang een rond vloerkleed, maar ik kan Patrick nog niet zo overtuigen. Deze zijn er in verschillende printjes en ze kosten maar €19,99! Ik ga straks toch nog even kijken en hoop dan dat Patrick toch over te halen is. Ik wil namelijk ook een nieuwe salontafel… Maar goed, één ding tegelijk 😉

Ze hadden trouwens nog meer leuks bij Zeeman. Wat dacht je van de draadmandtafeltjes? Ook die zijn er in zwart en wit en kosten €7,99 per stuk. Macramé aan de muur is ook weer terug van weggeweest!

Wat vind jij van het vloerkleed en alle andere woonaccessoires? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 Reacties

 1. 11 februari 2017 / 08:52

  Leuke spullen! Dat vloerkleed is inderdaad erg leuk…. ik moet geloof ik weer even de stad in ?

 2. Helma
  11 februari 2017 / 09:16

  Geweldig die vloerkleden en dat draadmandje ook heel leuk

 3. Tamara
  11 februari 2017 / 12:35

  Ben bang dat je bij een Zeeman XL geweest bent, want volgens mij hebben ze dat in de gewone filialen niet..

  • 12 februari 2017 / 14:21

   Ja, die opmerking kreeg ik op Facebook ook, maar ons filiaal is niet groter dan andere filialen, dus weet eigenlijk niet zeker of dit een XL filiaal is…

 4. 11 februari 2017 / 22:38

  Ik vind het zo gaaf hoe Zeeman zo veranderd is met zijn spullen. Met nog steeds een mooi prijsje kan je nu supertrendy spullen kopen voor je huisje!