Home + New in | Mama’s Moment van Lief! Lifestyle

New in | Mama’s Moment van Lief! Lifestyle

Voor ik begin wil ik even zeggen dat deze blogpost op geen enkele manier is gesponsord. Ik ben hier heel enthousiast over en wil dit graag met jullie delen. Het begon echter wel anders. Een tijdje terug kreeg ik van Hello Little One een zwanger cadeaubox om te reviewen voor Mamablogger. Daar zat van alles in waaronder een fles ‘Mama’s Moment’ van Lief! Lifestyle en een heel fijne drinkfles. Mama’s Moment is een sap voor actieve vrouwen/moeders met veel vitaminen en mineralen. Dit was voor mij een uitkomst, want overdag op mijn werk drink ik ruim voldoende, maar ’s avonds nauwelijks. Dat is natuurlijk niet goed, zeker niet als je, net als ik, heel gevoelig bent voor blaasontstekingen.

Ik probeerde de sap uit en vond het lekker. Opeens dronk ik ’s avonds veel meer en ik moet van mijzelf nu twee flessen leeg drinken op een avond. Ik merk dat ik daardoor minder honger heb, maar ook minder hoofdpijn ’s avonds!

Je kunt de sap gewoon zo opdrinken, maar dan zijn ze echt zo leeg. Het is wel heel lekker, maar ik vond dat toch zonde. Ik meng de sap daarom met water en doe er zo véél langer mee. Minstens twee weken. Sinds die ene fles koop ik ze nu zelf bij Jumbo voor €1,59 per fles.

In de box die ik kreeg om te reviewen zat de smaak aardbei limoen en die vond ik zo lekker, dat ik in de winkel ook maar kocht. Toen ik van de week samen met Patrick en Milan wat extra boodschapjes deed, zei Patrick dat ik er net zo goed twee mee kon nemen. Ik besloot nu maar eens sinaasappel passievrucht uit te proberen en ook die is erg lekker!

Ik ben fan en hoop dat Mama’s Moment nog lang in de winkel te verkrijgen is. Als ik aan het bloggen ben staat de fles altijd naast me en ’s avonds op de bank ook. Verder neem ik hem mee in de auto als ik een afspraak buiten de deur heb. Toch is dit ook een heel leuk cadeau in een kraammand bijvoorbeeld.

Je vind Mama’s Moment bij Jumbo in het schap met babyvoeding, potjes, borstvoedingsthee etc. Nogmaals, ik wilde de tip gewoon graag met jullie delen en wordt hier dus niet voor gesponsord.

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 24 januari 2017 / 07:18

    Lief! verkoopt ook daadwerkelijk van alles. Deze siroop heb ik nog nooit gezien. Leuke tip!