Home + Alle moeders in de ban van de Action!

Alle moeders in de ban van de Action!

En niet alleen moeders! Half december kwam Action met te gekke trolleys die uiteraard in no time waren uitverkocht. Ik ben er nog tig keer heen gegaan, maar uiteindelijk kreeg ik te horen dat ze echt niet meer zouden komen, want het was een op = op artikel. Ik baalde als een stekker, maar meer ook niet. Er zijn immers ergere dingen in de wereld.

Maar het hield niet op! Keer op keer zag ik op Facebook, op die beruchte Action Fanpagina, dat ze die trolleys ergens toch wel weer hadden. Altijd aan de andere kant van het land, maar hé, het gaf de burger moed. Opeens “moest” ik toch weer vaker naar de Action. De wasmiddel ging wel heel erg hard en ik had toch echt nieuwe conditioner nodig. Allemaal smoesjes natuurlijk, maar dan lijkt het alsof je nog een doel hebt.

Na een paar weken gaf ik het op. Die trolleys waren voor mij niet weggelegd…

Toen kwamen de rekjes!

Op een gegeven moment appte mijn schoonzus mij over rekjes bij de Action. Deze waren in dezelfde stijl als de trolleys en die kosten maar €7,95! Wéér ging ik erheen en wéér zonder succes… Zelfs Patrick is nog wezen kijken op zijn vrije dag! Allemaal tevergeefse moeite, want ook deze rekjes zouden niet meer komen. Hoeveel hadden ze er in die winkel, waren ze dan al zo snel weg?

Op een gegeven moment was ik er klaar mee, op de één of andere manier is het me gewoon niet gegund en nogmaals, er gebeuren ergere dingen op de wereld.

Principekwestie

Maar weer was daar de Action Fanpagina die vertelde dat eind februari de rekjes weer op voorraad zouden zijn. Duizenden vrouwen ontzettend blij, want ik was natuurlijk niet de enige die ze niet had kunnen bemachtigen. Er waren ook kritische geluiden, want willen we die rekjes nog steeds als we weten dat ze straks in het halve land te vinden zijn? Het antwoord is simpel: ja! Het maakt ons namelijk niet uit wie ze wel of niet heeft, als we er maar één kunnen scoren! Het wordt een principekwestie. Net als die trolleys, want die duiken opeens ook overal op.

En daarom ging ik vanmorgen met goede moed naar de Action in Gouda…

De auto wilde niet starten

Action had namelijk op Instagram gezet dat de rekjes weer waren uitgeleverd naar de filialen. Misschien had ik nu meer geluk op mijn vrije dag! Ik stapte in de auto, maar deze wilde niet in één keer starten. Op de één of andere manier kan ik niet zo goed omgaan met de startonderbreker. Uiteindelijk startte de auto, ik reed erheen, ze waren aan het bijvullen, maar… Nog steeds geen rekjes en trolleys. Ik heb het gevraagd, ik heb staan gluren in het magazijn, maar geen rekjes en trolleys om mee te nemen naar huize Kenter….

Ik troostte mijzelf daarom met deze leuke kussenhoesjes.

Ik liep de winkel uit, startte de auto en nog eens, en nog eens, en nog eens etc. Geen beweging in te krijgen! Ik belde Patrick op, want die is vandaag vrij en hij kwam eraan. Ondertussen probeerde ik het nog 26 keer en nog steeds geen beweging. Ik stond al met het nummer van de ANWB op mijn telefoonscherm toen Patrick eraan kwam. Hij probeert het, ik zeg nog dat het hem ook echt niet gaat lukken en jawel hoor, hij start die auto gewoon in één keer! Het enige dat ik uit kon brengen was ‘werkelijk?!’.

En dat allemaal voor een trolley en een paar rekjes! Action, het halve land is in de ban van die dingen. Zorg alsjeblieft voor voldoende voorraad, vooral in Gouda ;-), dan is dit het tenminste allemaal nog waard geweest!

Even voor de duidelijkheid, alles is waargebeurd. Normaal zo nuchter en ondertussen hemel en aarde bewegen voor een trolley en een paar rekjes! De auto rijdt weer, de kussentjes liggen op de bank, maar ik heb nog steeds niet wat ik wilde hebben. Morgen ga ik weer kijken, maar dan met de bakfiets 😉

P.s. Hoewel het me frustreert en dit allemaal echt gebeurd is hoop ik dat jullie dit wel met een beetje humor lezen. Ik weet namelijk ook wel dat ik niet goed snik lijk 😉

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 17 februari 2017 / 13:47

    Hahaha ik vond het een prachtig stuk en hoop dat je ze alsnog te pakken krijgt.

  2. 17 februari 2017 / 20:54

    Oh maar dat rekje is dan ook wel echt suuuuuuuuuper leuk, dus ik snap al je tevergeefse pogingen hahah!

  3. 18 februari 2017 / 19:39

    Ohhh wat een pech en dat allemaal voor dat rekje hihi Ik zal voor je duimen dat je het rek alsnog te pakken krijgt ??