Home + #Mamabloggergoesfit | Sukkel in de sportschool

#Mamabloggergoesfit | Sukkel in de sportschool

Tijd voor een #Mamabloggergoesfit update! Ik ben andere dagen gaan sporten. Waar ik voorheen op de woensdagavond en zondagochtend ging, ga ik nu vast op de vrijdagochtend sporten en als het even lukt een willekeurige andere dag. In het voorjaar hoop ik weer vaker te gaan. Parkeren is er namelijk echt een drama, maar het stuk is ’s avonds niet altijd even fijn op de fiets. Verder heb ik overdag weinig tijd, dus ik zal blij zijn als het ’s avonds langer licht is.

In ieder geval bevalt die vrijdag mij heel goed en neem ik ook lekker lang de tijd om te sporten. Ik hoef mij immers niet te haasten.

En omdat je de tijd hebt, probeer je ook sneller nieuwe toestellen uit. Ik ben er alleen niet zo goed in…

Beeld je eens in dat ik mijn beenspieren wil trainen en naar zo’n toestel loop waarbij je je knieën naar elkaar moet brengen met gewichten. Bij mij ziet het er al knullig uit als ik al op die stoel wil gaan zitten! Die beensteunen zitten namelijk ver uit elkaar dus je moet al wijdbeens gaan zitten. Ik kan dat dus niet soepel. Op de één of andere manier ziet dat er bij mij heel knullig uit. Ik zie mijzelf dan in die spiegel en moet dan zo enorm lachen om mijzelf. Het is geen potje! Ik ben dan met recht de sukkel van de sportschool!

Afgevallen

Maar hoe stom het er allemaal uit ziet, het helpt wel, want ik ben alweer twee kilo kwijt! Niet dat iemand het ziet, maar ze zijn eraf! Ik merk ook dat vet eten mij steeds meer tegen gaat staan en het gewoon minder lekker smaakt. Ik hoop natuurlijk dat dat zo blijft 😉

Ik zoek nu naar alternatieven om te snacken in de avond en ben helemaal fan van deze geroosterde tuinbonen van Aldi. Ik heb ze laatst ergens gegeten, heb me er suf naar gezocht en opeens zag ik ze vorige week in de folder van de Aldi! Het is zelfs gekozen als product van het jaar!

Verder beweeg ik gedurende de week ook veel, ik zit immers heel wat op mijn bakfiets. Het gaat goed, ik doe wat ik kan en probeer mijn bekken steeds meer te trainen.

Ik heb er weer zin in! Hoe gaat het sporten bij jou? Voel jij je ook weleens zo suf in de sportschool? Laat het me weten in de comments hieronder.

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *