Home + Budgettip | Leuke musthaves van de Wibra

Budgettip | Leuke musthaves van de Wibra

Het was lang geleden dat ik op een zaterdag alleen in de stad was. Op mijn gemak door de winkels struinen, zonder op de klok te hoeven kijken. Heerlijk! Er waren wat winkels waar ik graag even wilde kijken. Ook moest ik nog even langs de Wibra voor Dasty (topspul!). Daar zag ik genoeg leuks om met jullie te delen. Ik heb de leukste budgetmusthaves voor je op een rijtje gezet.

Leuke jongenstruien

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de jongenskleding bij de bekende budgetwinkels niet altijd even leuk vind. Het is vaak veel van hetzelfde en vaak in donkere kleuren of juist heel fluoriserend met drukke prints. Dat is natuurlijk persoonlijk, maar het is niet helemaal onze smaak. Dit keer viel mijn oog op deze leuke jongenstruien. Een lichte kleur, makkelijk de combineren en eigenlijk altijd goed. De gestreepte trui kost €9,99 en de trui met de helikopters €7,99.

Lieve pyjama’s

Deze pyjama vond ik zo leuk dat ik hem niet kon laten liggen. Volgens Floris zit deze heerlijk en hij staat hem zo schattig. Aanrader dus! Ze zijn er in verschillende printjes (ook voor meisjes), maar gaan volgens mij wel hard, want deze was al bijna uitverkocht.

Herfst in huis

Als ik naar mijn werk fiets, doe ik dat natuurlijk het liefst in droog weer met een zonnetje, maar ’s avonds is het heerlijk als het buiten regent en de kaarsjes aan kunnen. Ik hou van die gezellige herfstsfeer. Met deze velvet pompoentjes haal je in no time de herfst in huis. Leuk ook om mee te knutselen of om een cadeautje mee in te pakken voor iemand die in de herfst jarig is. Een netje kost €2,99.

Geurkaarsen

En als we het dan toch hebben over sfeer in huis, dan kunnen deze leuke geurkaarsen natuurlijk niet ontbreken. De ruiken niet alleen heerlijk, maar staan ook nog eens heel erg leuk in huis. Ook leuk voor een klein cadeautje! Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, want ook deze is heel budgetproof voor €3,99.

Babyshower kaarten

De babycollectie van Wibra is sowieso een aanrader, maar deze babyshower box kende ik nog niet. In deze box zitten 40 kaarten met recepten, ideeën voor spelletjes en tips voor de aankleding. Een musthave als je binnenkort een babyshower gaat organiseren. Deze kaartenbox kost €4,99.

Mini mandjes

Ik hou van mini mandjes en kratjes en vind altijd wel een reden om ze te gebruiken. Deze zou je bijvoorbeeld heel goed kunnen gebruiken voor een traktatie of een aardigheidje voor iemand. Bijvoorbeeld voor de juf of meester. Wat dat betreft kun je bij de Wibra altijd wel slagen. Een setje van vijf mandjes kost €2,49.

Tot slot: Sinterklaas

 

Tot slot zag ik al wat Sinterklaasspulletjes bij de Wibra. Hier zitten heel leuke schoencadeautjes bij, maar de doe-boeken zijn ook heel leuk om te gebruiken tijdens speelafspraakjes en op een regenachtige woensdagmiddag. Ik ga binnenkort nog even terug denk ik 😉

Loop jij weleens door de Wibra om even rond te struinen en vind je er net als ik, altijd wel iets leuks? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *