Home + Budgettip | Nieuwe musthaves van Action #6

Budgettip | Nieuwe musthaves van Action #6

Het laatste overzicht met leuke Action koopjes is nog maar kort geleden, maar afgelopen week ging ik voor soda naar de Action en ik zag weer zoveel leuks! De fotolijst voor kindertekeningen waar iedereen het over heeft, heb ik niet gezien, maar gelukkig is er nog meer reden om naar de Action te rijden. En die zijn te leuk om niet met jullie te delen. Daarom weer een gloednieuwe Action Musthaves vol leuke koopjes!

1. Teddy konijntjes

Oh, hoe schattig zijn deze teddy konijntjes?! Zo krijg je toch helemaal zin in het voorjaar? Ze zijn er in vier kleuren en hiermee kun je in een handomdraai je Paastakken versieren. Of natuurlijk je tafelklem voor Pasen 😉 Hij is ook heel leuk om aan een kaartje te doen om familie (bijvoorbeeld tijdens een paaslunch of paasbrunch) een vrolijk Pasen te wensen.

  • Teddy konijntjes in vier kleuren: €0,67 per stuk. 

2. Rollers voor focus en energie

Dan iets heel anders: mood boost rollers voor focus en energie. Het idee achter deze rollers is dat wanneer je deze op doet (volgens mij aan de binnenkant van je polsen), je meer focus en energie krijgt. Eerlijk is eerlijk, ik kan beiden momenteel wel goed gebruiken. Ik heb deze meegenomen en ga ze de komende periode uitproberen onder het mom ‘baadt het niet, dan schaadt het niet’. Zal ik jullie laten weten wat de ervaringen zijn?

  • Mood boost rollers voor focus en energie: €0,89 per stuk. 

3. HK Living look-a-like eierdopjes en voorraadpot

Dat Action HK Living look-a-like servies heeft, wisten we al, maar er komt steeds iets nieuws bij. Waaronder deze mooie voorraadpotten die de winkels uit vliegen. Dit was bij ons ook de laatste. Ik ging echter niet voor de voorraadpot, maar wel voor de eierdopjes. Wij hadden nog hele oude, die we kochten toen we net samen gingen wonen. Het werd daarom wel tijd voor nieuwe. Ik nam er vier mee.

  • HK Living look-a-like eierdopjes: €0,79 per stuk. 

4. Zoutlamp

Een zoutlamp schijnt heel goed voor je te zijn. Of dat echt zo is, weet ik niet, maar we hebben er al een tijdje één op de kamer van Floris staan. Niet perse voor zijn gezondheid, maar wat geven deze lampen een prachtig, warm en zacht licht. Ideaal om ’s nachts aan de laten staan als je kind dat fijn vindt. Voor die van ons hebben we ruim €20,- betaald, maar bij Action kosten ze maar €8,95!

5. Woodwick look-a-like kaarsen

Nog een look-a-like: namelijk deze kaarsen. Deze lijken enorm op de Woodwick kaarsen, maar je betaalt er een stuk minder voor en ook deze geuren zijn heerlijk. De houten lont knispert en dat geeft een extra knusse sfeer. Deze kaarsen branden overigens erg lang.

  • TreeWick kaarsen klein voor ca. 50 branduren: €4,99 per stuk. 
  • TreeWick kaarsen groot voor ca. 80 branduren: €7,95 per stuk. 

6. Cadeautip: te gekke spaarpot!

Ik sluit af met deze te gekke spaarpot. Hoe leuk is deze om cadeau te doen voor een kinderfeestje met een kleine cadeaubon erbij? Of voor een kinderverjaardag met wat kleingeld erin? Ze zijn er in verschillende varianten, maar deze raket vond ik wel heel erg tof.

  • Spaarpot, diverse varianten: €3,99 per stuk. 

Welke van deze Action musthaves vond jij het leukst? Ik ga de rollers in ieder geval uitproberen en hoop snel weer nieuwe musthaves met je te kunnen delen!

liefs

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *