Home + Budgettip | Nieuwe musthaves van Action #7

Budgettip | Nieuwe musthaves van Action #7

Een rondje Action biedt altijd voldoende inspiratie voor een blog 😉 Ook dit keer weer een aantal leuke tips, waaronder een te gekke toolbox die je voor van alles kan gebruiken, ook voor een te gek cadeautje voor de juf of meester. Kijk je snel mee, dit zijn de nieuwste musthaves van Action!

1. Toolbox!

Ik ben gek op dit soort toolboxen, maar ze zijn normaal gesproken vrij prijzig. Bij Action dus niet, want deze kost maar €3,99. De toolbox is er in drie kleuren en is gemaakt van metaal. Ideaal voor knutselspullen, make-up, op je bureau, maar ook heel leuk om te vullen en cadeau te geven. Toen Milan afscheid nam van zijn eerste basisschool, hebben we een soortgelijke toolbox gebruikt als bedankje voor de juffen. Let op: je vind deze toolboxen bij het tuingereedschap.

  • Afmetingen: 17,5 x 26 x 10 cm.

2. Mooie tafelkleden

Helemaal verliefd op deze tafelkleden, vooral de gestreepte. Lekker fris van kleur. Handig om alvast in huis te hebben voor het paasontbijt. Deze zijn er in twee varianten en ze zijn lekker groot (zie de afmeting op de verpakking). Voor deze tafelkleden betaal je €7,95 per stuk.

3. Fotolijst voor tekeningen

Ik wilde niet eerder over deze lijsten schrijven, want in eerste instantie waren ze overal nagenoeg uitverkocht. Inmiddels zijn ze aangevuld in de meeste winkels (althans, dat begreep ik) en is het leuker ze te delen. Mocht je de hype gemist hebben, in deze lijsten kun je de tekeningen van je kind(eren) doen. Ideaal! Hier worden per dag minimaal drie tekeningen gemaakt en onze kleine Van Gogh vindt iedere tekening een waar meesterwerk dat opgehangen moet worden. Dan komt deze lijst goed van pas, haha.

  • Afmetingen: 21 x 29,7 cm.

4. Bureau organizer

Ik sluit af met deze mooie bureau organizer. Een prachtige kleur voor op je bureau, maar het is ook een mooie organizer voor make-up. In plaats van pennen, kun je je kwasten erin zetten. En het laatje is ideaal voor speldjes en kleine oorbellen. Je kan er in ieder geval verschillende kanten mee op. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want deze organizer kost maar €2,99!

Dit vond ik de leukste musthaves tot nu toe, maar ik durf te wedden dat als ik nu naar de Action ga, ik weer veel leuks tegenkom. Welke van deze items vind jij het leukst?

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *