Home + Geld besparen door zelf mijn nagels te lakken met Pink Gellac

Geld besparen door zelf mijn nagels te lakken met Pink Gellac

Gisteren was ik jarig en voor mijn verjaardag kreeg ik van de mannen een starterset van Pink Gellac. Hier dacht ik al een tijdje over na, want die bezoekjes aan de nagelstudio zijn leuk, maar ik vond ze ook wel erg prijzig worden nu we een nieuw huis hebben gekocht. Daar komt bij dat de nagelstudio in de stad zit. Bij mooi weer stap ik op de fiets, maar bij slecht weer pak ik toch de auto. En dan kost het extra wat betreft parkeerkosten en in Gouda zijn die hoog. Tot slot zit de nagelstudio vaak vol waardoor het lastig was een afspraak te plannen op de momenten waarop ik kon. En als er een nagel kapot gaat, dan is het helemaal lastig. Kortom, het woog allemaal mee en uiteindelijk besloot ik het zelf mijn nagels te gaan lakken met gellak. Ik kreeg de set wat eerder waardoor ik mijn eerste ervaringen al met jullie kan delen.

Pink Gellac starterset

Het is een beetje valsspelen misschien, maar ik heb de set dus al wat eerder gekregen. Het was een goede aanbieding en aangezien mijn nagellak eraf was, wilde ik het al proberen. Mijn nagels breken zonder gellak namelijk erg snel af. Ik hoef maar ergens tegenaan te tikken met mijn nagels, of er is alweer een stukje vanaf. Dat was destijds ook één van de redenen waarom ik mijn nagels liet lakken. Dan zagen ze er tenminste mooi uit en konden ze een beetje groeien.

Inmiddels betaalde ik bijna €40,- per keer in de nagelstudio. Om de drie weken. Dat loopt behoorlijk op. Ik had de frequentie daarom al teruggeschroefd naar om de zes weken, tegelijk wanner ik mijn wenkbrauwen laat doen. Maar ook dan vond ik het nog een hoop geld.

Een oud-collega en mijn nichtje zweerden inmiddels bij Pink Gellac en begin januari waren er leuke aanbiedingen. En als je het er eenmaal over hebt gehad en er online naar hebt gekeken, dan vliegen de advertenties je om de oren. Inmiddels was ik zo ver dat ik het graag wilde proberen en dus reden we naar de Westfield Mall in Leidschendam om naar de Pink Gellac winkel te gaan. Ik kocht daar een mooie, uitgebreide starterset voor €90,-. Je betaalt voor deze starterset nu overigens €109,- Dat betekende dat ik de kosten er na twee á drie keer al uit zou hebben! Kun je nagaan wat je daarmee bespaart op jaarbasis!

Aan de slag!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet zo goed ben in het lakken van mijn nagels, vooral niet wanneer ik met mijn linkerhand, mijn rechternagels moet lakken. Oefening baart kunst denken we dan maar. Ik volgde de stappen en ik moet zeggen dat het resultaat er best mocht zijn voor de eerste keer. Omdat het de eerste keer was, had ik mijn nagels wel korter geknipt en gevijld en ik gebruikte een nude kleurige lak zoals je kan zien op de foto hieronder.

Na de eerste keer nagels lakken met Pink Gellac.

Het zag er netjes en verzorgd uit, al vond ik dat ik nog wel wat te dik had gelakt. Daardoor ging er na 1,5 week een nagel vanaf. Maar toch, het bleef wel 1,5 week zitten! En nu was het niet erg als er een nagel af viel. Dat kan ik tenminste zelf fixen.

De tweede keer ben ik gegaan voor een lila kleur. De zon scheen dus ik had er zin in!

Lila nagels!

Korting op Pink Gellac

Als je je aanmeldt bij Pink Gellac, dan krijg je je eigen link waarmee je anderen 15% korting geeft bij een minimale besteding van €40,-. Jij krijg vervolgens weer 600 punten die je kunt besteden aan leuke acties. Als je via deze link een eerste bestelling doet bij Pink Gellac, krijg jij die korting en ik de extra punten. Jij krijgt hierna ook een code welke je ook kan delen met jouw familie en vrienden. Dat is wel heel erg leuk!

Conclusie

Ik ben enorm blij dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen het zelf te doen. Ik vind het best een relaxt klusje en het bespaart echt een hoop geld. En nee, het is nog niet supernetjes, maar dat komt wel. Oh ja, de mannen vinden het vooral handig dat ze nu iets weten om cadeau te doen voor mijn verjaardag, Moederdag of voor de feestdagen. Met een bon kan ik tenminste weer nieuwe kleurtjes uitzoeken 😉

liefs

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *