Home + Budgettip | De planners van Flying Tiger

Budgettip | De planners van Flying Tiger

Een week of twee terug zag ik een reclame over de Christmas Planner van de Flying Tiger. Noem Kerst en noem het woord planner en ik sta aan, haha. Afgelopen zaterdag besloot ik dan ook even een kijkje te nemen bij de Flying Tiger. De collectie planners is momenteel erg groot en er zijn planners voor de meest uiteenlopende doeleinden. Ik besloot mijn favorieten te fotograferen, want wat zijn ze leuk, handig én heel leuk geprijsd!

De Christmas Planner

Ik begin met de planner waarmee het begon: de Christmas Planner. Organiseer jij Kerst thuis? Dan is deze planner een echte musthave voor je recepten, boodschappenlijstjes, ideeën, cadeaulijstjes etc. Kortom, jouw Bijbel tijdens de voorbereidingen zodat je niets vergeet en alles tot in de puntjes kan regelen. Ik hou ervan!

Tip: geef deze cadeau aan een echte kerstfan! 

De Familiekalender

Lang leve de familiekalenders! Hier zijn de eerste afspraken van 2024 al gemaakt en dan is het fijn als je die ook alvast op een kalender kan zetten. Deze kalender hang je eenvoudig op en heeft 12 maandoverzichten. Gewoon een fijne, basic familiekalender.

De weekplanner

Voor Mamablogger vind ik weekplanners nog altijd heel erg fijn om mijn blogplanning op te zetten. Ook voor mijn werk zou deze best handig zijn. Deze kun je dan op je bureau zetten. Ook is deze weekplanner ideaal om in de gang neer te zetten zodat niemand binnen het gezin vergeet wat die week op de planning staat. Hoewel we een digitale gezinsagenda hebben én een kalender in de keuken, merk ik dat een extra to do lijstje in de gang echt helpt. Al is het maar voor praktische dingen als het aandraaien van Milans beugel, iemand moeten bellen etc.

De studieplanner

Misschien ben je dit schooljaar wel begonnen aan een studie of training naast je werk. Jaren geleden deed ik dat ook en ik weet dat alles valt of staat met een goede planning. In deze planner houd je niet alleen bij wat je moet doen, maar het gaat ook over je doelen. De planner heeft handige tabjes per maand, bevat 247 bladzijden en 168 stickers.

My day in a minute

Tijd voor wat bezinning en zelfreflectie. Ze zeggen dat wanneer je iedere dag opschrijft waar je dankbaar voor bent, je veel positiever in het leven gaat staan. In dit dagboekje beantwoord je iedere dag dezelfde vragen. Als je al van plan was een dagboek bij te houden, is dit wel een laagdrempelige manier. Een mooie start en afsluiter van de dag!

Tip: deze is ook heel leuk om cadeau te geven

Memoblokken

Tot slot geen echte planner, maar deze zijn wel echt onmisbaar hoor: memoblokken. Ik verslind die dingen! Dit pakket bevat drie blokken: een weekplanner, to do lijstjes en notities. Ideaal en op de website van de Flying Tiger staat deze als bestseller gemarkeerd.

Welke planner lijkt jou het meest fijn? Klets mee in de comments hieronder!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *