Home + De laatste maanden van het jaar, een vooruitblik

De laatste maanden van het jaar, een vooruitblik

De ergste hitte is de deur uit, de pepernoten liggen in de winkels en ik zie zo her en der berichten voorbij komen dat de eerste kerstshows over enkele weken al openen. Wat mij betreft de leukste maanden van het jaar. Niet alleen om te beleven, maar ook wat betreft content voor Mamablogger. Dit zijn de maanden waarin veel bloggers overlopen van inspiratie. In dit blog blik ik vooruit op deze laatste maanden van het jaar. Zowel op werk- als op privégebied.

Vooruitblik op de laatste maanden van 2023

Werk

Mijn werk in loondienst

Op mijn werk was het de laatste maanden en vooral de laatste weken, erg druk. Ik werk als communicatie-adviseur en we zijn bezig met een restyling. Dat betekende ook een nieuwe website. We hebben hier maanden hard aan gewerkt en het resultaat mag er zijn al zeggen we het zelf 🙂 De website is gisteren live gegaan en wat zijn we er trots op!

Hoewel er nu weer wat ruimte ontstaat, zijn er tal van andere dingen die liggen te wachten. Die afwisseling én een heel leuk team, maakt dat ik mijn werk nog altijd erg leuk vind.

In de herfstvakantie ben ik een paar dagen vrij en omdat ik nog aardig wat uren heb staan, neem ik zo her en der nog wel een dagje op. Ik moet af en toe even wat rust inbouwen heb ik gemerkt.

Mamablogger

De afgelopen twee jaar heb ik weleens gedacht aan stoppen met Mamablogger. Niet omdat ik het niet leuk meer vond, maar na bijna 4000 artikelen vraag ik mij weleens af of ik nog wel iets nieuws te vertellen heb. Daar heb ik deze maanden geen last van haha, maar soms wel. Ik blog nog altijd vijf dagen per week en dat wil ik ook blijven doen, want hoewel ik soms denk aan stoppen, wil ik dat eigenlijk helemaal niet.

De opdrachten nemen niet af en het is nog altijd goed te combineren met mijn baan. Die 4000e blog verwacht ik daarom zeker te schrijven!

Privé

De verjaardagen van de jongens

Het eerstvolgende feestje hier in huis zijn de verjaardagen van de jongens. Omdat ze een dag na elkaar jarig zijn, vieren we dit op één dag. Ik ben al bezig met de traktatie van Floris, het kinderfeestje is al gereserveerd en we hebben al heel wat taarten bekeken. Onze verjaardagen vieren we niet (behalve de mijlpalen), maar voor de jongens maken we er natuurlijk een feestje van.

Beide jongens zijn jarig in de herfstvakantie en wij zijn die dagen ook vrij. De jongens mogen bepalen wat we gaan doen en waar we gaan eten die dagen. Zin in!

Bezig met iets heel leuks…

De afgelopen maanden stonden ook in het teken van iets anders leuks. We zijn namelijk bezig met een huis, al is dat nog niet rond hoor. We hopen dat het gaat lukken, maar er is ook nog een kans dat het niet lukt. We gaan het meemaken… Als het wel lukt, zijn we daar de komende twee jaar nog heel druk mee. Genoeg nieuwe content dan, haha.

Feestdagen

Een ander huis, betekent ook dat we sommige dingen anders in moeten vullen. Zo ook de feestdagen, maar ook de zomervakantie van volgend jaar bijvoorbeeld. Je kunt je geld maar één keer uitgeven en dat besteden we dan liever aan het huis. Hoe de feestdagen eruit gaan zien, vertel ik jullie tegen die tijd, maar we maken er wat gezelligs van.

Verder kijken we uit naar de gezelligheid van de komende maanden, het huis versieren etc.

Genoeg leuks in het vooruitzicht! Hoe kijken jullie naar de komende maanden? Waar kijken jullie het meest naar uit? Klets mee in de comments hieronder, of op de socials van Mamablogger.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Sandra Timmermans
  13 september 2023 / 07:11

  Spannend van het nieuwe huis… was al nieuwsgierig hoe het er voor stond omdat je paar weken geleden al over had.. maar wilde er niet naar vragen…

  Succes er mee

 2. Nancy Jonkers
  14 september 2023 / 08:45

  Gaat het nieuwbouw koophuis toch door? Ben zo benieuwd!

  • Marisca
   Auteur
   15 september 2023 / 07:00

   Ja, waarschijnlijk wel. Ik app je anders van het weekend even. Was weer een heel verhaal 😉