Home + 101 dagen tot Kerst | Dit kun je verwachten op Mamablogger

101 dagen tot Kerst | Dit kun je verwachten op Mamablogger

Morgen is het nog 100 dagen tot Kerst! Daarna begint het aftellen echt haha. Dat betekent ook dat ik al bezig ben met de contentplanning voor Mamablogger tijdens deze laatste maanden van dit jaar. Wat kun je verwachten rondom de Kerst op Mamablogger? Dat lees je hieronder.

Kerstuitjes

Vorig jaar deden we veel leuks rondom Kerst, maar het echte kerstgevoel miste. Zelfs toen we met Kerst in onze favoriete hotel logeerden. Het was fantastisch en de sfeer was top, maar er miste iets. Ik hoop dat het dit jaar anders is. In ieder geval willen we wat kerstshows bezoeken en wie weet welke leuke kerstuitjes nog op ons pad komen. Wat we ook gaan doen, ik laat het je zien op Mamablogger.

Kerstversiering in en rond het huis

Om dat kerstgevoel te versterken, gaan we in en rond het huis weer lekker versieren. Veel lampjes, de kerstboom, de tafelklem en natuurlijk heel veel notenkrakers. Dit jaar gaan we weer los, haha.

Cadeautjes en budgetten

Hoewel we nog 101 dagen hebben te gaan, heb ik al het één en ander gekocht wat betreft cadeaus. Ook leggen we iedere week een bedrag apart dat we kunnen besteden tijdens de kerstdagen zelf. Daarover zometeen meer. Aangezien budget een groot onderwerp is op Mamablogger, kan dat tijdens de feestdagen niet ontbreken en zal ik daar zeker over schrijven.

Hoe brengen we de Kerst door?

Het ziet er naar uit dat we onze Kerst anders invullen dan voorgaande jaren omdat we bezig zijn met een ander huis. We hebben ideeën, maar tegen die tijd ga ik jullie daar natuurlijk meer over vertellen en ik wil, net als voorgaande jaren, ook weer verslagen maken van onze kerstdagen.

Kortom, nog 101 dagen tot Kerst, maar ik ben het voor Mamablogger al aan het voorbereiden. Wat zou jij graag willen lezen voorafgaand aan Kerst? Ik hoor het graag! Je kunt reageren in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *