Home + Wat zou ik doen als ik een weekend helemaal alleen zou zijn?

Wat zou ik doen als ik een weekend helemaal alleen zou zijn?

Van de week schreef ik een blog over het feit dat Patrick en ik zelden samen op stap gaan. Laat staan samen een weekendje weg, dat komt er helemaal niet van. Deze blog zette mij weer aan het denken, want wat nu als ik zelf alleen een weekend helemaal alleen zou zijn? Ik weet niet of ik een heel weekend vol zou houden, maar als dat zou lukken zou ik de volgende dingen doen.

Uitslapen

Geen twijfel over mogelijk. Lekker uitslapen, desnoods een film kijken in bed en vervolgens lekker uitgebreid ontbijten. Oké, dat zijn drie dingen, maar deze zou ik achter elkaar doen.

Tijdschriften lezen

Ik heb twee superfijne tijdschriften liggen die ik ruim 1,5 week geleden heb gekocht en waar ik nog geen letter uit heb gelezen. Herkenbaar? Vast wel 😉 Daarom zou ik er even goed de tijd voor nemen. Daarnaast hebben magazines voor mij nog een ander bijkomend voordeel; ik haal er heel veel inspiratie uit voor Mamablogger. Ik denk dat ik een heerlijke koffie zou drinken en lekker zou lezen met een notitieboekje ernaast voor de ideeën.

Flink vooruit werken en de blog optimaliseren

Ook werk, maar van die klusjes die nu veel te lang blijven liggen. Ik zou dan met nieuwe, frisse ideeën aan de slag willen en vooruit willen werken. Ik werk de pagina’s regelmatig bij, maar ik zou dan de tijd nemen om alles onder de loep te nemen en eventueel uit te breiden. Ook zou ik een planning maken voor de komende periode. Oké, eigenlijk zou het een werkweekend worden zo, maar ook dat vind ik heerlijk.

Lekker lang in bad en een film kijken

Binnenkort komt Love Actually op Netflix dus ik zou een heelijk bad nemen en deze film gaan kijken. Hij blijft namelijk fantastisch! Of een andere kerstfilm, ik vind dat het kan 😉

Uitgebreid eten

Ik zou even over een drempel heen moeten, want in je eentje eten lijkt mij toch wat akward terwijl ik er soms zo naar verlang als Floris zijn eten weer eens over de grond gooit. Misschien neem ik dan wel weer wat tijdschriften mee. Op een laptop, dan staat het minder zielig haha.

Genieten van de rust

Ik zou denk ik vooral genieten van de rust en het niets moeten. Alleen maar doen waar ik zin in heb. Met niemand rekening hoeven houden en lekker vooruit werken en toffe content maken voor jullie. Dat is namelijk waar ik het meest blij van word.

Shoppen

Ik zou ongetwijfeld nog gaan shoppen. Waarschijnlijk meer voor de mannen dan voor mijzelf, maar ach, dat is dan toch niet zo gek toch? Ik ben dan in ieder geval alleen en heb geen zuchtende man en kinderen achter mij aan sjokken 😉

En dan… met gierende banden weer terug naar de mannen

En dan is er denk ik maar één ding wat ik het liefst doe: met gierende banden terug naar mijn mannen. Of ik dit ooi ga doen? Geen idee, maar het klinkt heerlijk. Terwijl ik dit typ hangt Floris namelijk om mijn nek en word ik bijna gewurgd haha. Toch maar een hotelletje in de buurt boeken?

Zou jij een weekend helemaal alleen weg kunnen en willen van je gezin? Zo ja, wat zou jij dan gaan doen? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Christine
  2 oktober 2019 / 06:47

  Of ik het kan is nu praktisch nog niet aan de orde vanwege de borstvoeding, maar of ik het wil… ik zou denk ik ook wel zo’n hele waslijst als jij kunnen maken met op nummer één uitslapen inderdaad 😉
  Dat waardeer je pas als je het ontbeert (oké, dat klinkt wat dramatisch, maar jij herkent dat wel met de gebroken nachten)..

 2. 3 oktober 2019 / 12:26

  Ik kan niet lang zonder kinderen, maar de laatste tijd is het behoorlijk pittig. Even zonder kinderen klinkt mij als muziek in de oren. Lekker netflixen, bloggen en overdag dutjes doen, love it!

 3. Sam
  3 oktober 2019 / 21:59

  Ik heb dit een paar jaar geleden dus wel gedaan. Twee nachtjes in een B&B aan zee. Het was gek, maar wel fijn om even geen ge-mama te horen. Winkelen, wandelen, uitslapen… heerlijk! Maar dat uit eten is echt niet tof hoor. Volgens mij had iedereen om me heen het idee dat mijn date me had laten zitten haha. Toch maar met een vriendin en mijn man zitten appen en overdreven gelachen ?.
  Maar eerlijk, ik was weer opgeladen. Maar ik ging ook graag weer naar huis.