Home + Mama’s Musthaves voor oktober, hier word je heel blij van!

Mama’s Musthaves voor oktober, hier word je heel blij van!

Het is alweer oktober! Hoe dan?! Wat mij betreft breken de leukste maanden van het jaar aan. Er staan super gezellige dingen gepland en de feestdagen komen er weer aan. Hoog tijd dus om na te denken over originele cadeautjes voor de kinderen, maar ook voor jezelf en andere volwassen familieleden. Om je alvast een beetje op weg te helpen en omdat sommige dingen gewoon te leuk zijn om niet te shoppen, heb ik een Mama’s Musthaves wishlist gemaakt voor de maand oktober. En oké, het is helemaal niet erg als je deze items niet kan bewaren voor de feestdagen 😉

Motivatiekaarten voor moeders

Ik kwam deze motivatiekaarten voor moeders tegen op Facebook. Ze zijn van “Tijd voor Mama” (geen spon) en zijn bedoeld om jou even een schop onder je kont te geven en te kiezen voor jezelf. Soms heb je een duwtje in de goede richting nodig. Je kunt ook een kaart trekken wanneer je dat nodig hebt en toe bent aan nieuwe inzichten. Een setje kost €8,95.

Stickers om tijd voor jezelf te plannen

Ook deze kwam ik tegen bij “Tijd voor Mama” en ik vind ze briljant! We plannen ons een slag in de rondte, maar niet voor onszelf. Wat nu als we tijd voor onszelf gewoon zouden blokken in onze agenda’s? Doen we ook niet zo snel hè? Deze stickers zijn echt te leuk voor in je agenda, maar ook heel leuk om cadeau te geven. Win-win! Een setje stickers kost €3,95.

Linda Loves Magazine

mama's musthaves_plannerstickers_oktober_wishlist_mamablogger_cadeautjes_

Over me-time voor jezelf inplannen gesproken. LINDA. komt voor het eerst met een lifestyle magazine voor alle vrouwen. Een dikke portemonnee hoef je niet te hebben, want er staan tips en ideetjes in voor iedereen. Van lekker eten tot fijne musthaves en mode. Dit 220 pagina’s dikke magazine is echt heel erg fijn!

Unicorn kruidnoten van Kruidvat

 

Ja hoor, ook wij gingen een week of twee geleden overstag en kochten de unicorn kruidnoten van Kruitvat. De meningen zijn erover verdeeld, maar ik vind ze eigenlijk best lekker! En je wordt er hoe dan ook heel erg vrolijk van . Ik hoop nog een paar zakjes te scoren, want ik wil ze gebruiken voor de traktatie als Milan de klassen rond mag met zijn verjaardag. Een zakje unicorn kruidnoten kost €1,59.

De Sinterklaasslinger van Zoedt

mama's musthaves_plannerstickers_oktober_wishlist_mamablogger_cadeautjes_

We blijven even in de Sinterklaassferen, want hoe gaaf is deze Sinterklaasslinger van Zoedt?! Deze ga ik zeker bestellen voor aan de tafelklem aan onze eettafel. Deze gaan we natuurlijk in stijl versieren en deze slinger past heel goed bij ons interieur. Ze hebben er nog veel meer leuke Sint items dus neem gerust een kijkje in de webshop. Deze slinger kost €9,95.

Nieuw kleurtje op de muur

mama's musthaves_plannerstickers_oktober_wishlist_mamablogger_cadeautjes_

Niet echt een cadeautje, maar je kunt wel heel blij worden van een make-over. Wij zijn afgelopen weekend begonnen met onze slaapkamer make-over. In de diary van gisteren liet ik er al wat van zien en ik kreeg een paar vragen over de kleur. Het is de kleur Chinese Porcelain van Histor. Ik heb een blik gekregen en zijn zo blij met de kleur! We gaan helemaal los op de slaapkamer. Zoals altijd begint het bij ons met een verfje en het eindigt in een compleet nieuwe kamer haha. Het eindresultaat laat ik snel aan jullie zien.

Zitten wel heel leuke cadeautjes en blijmakers bij toch? Een goed begin van oktober!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    2 oktober 2019 / 06:43

    Mmmm.. hier ook de unicorn kruidnoten geproefd, we vinden het allemaal een lekkere kruidnoot!
    Alhoewel m’n oudste weigert het kruidnoten te noemen, volgens haar zijn het snoepjes.. geef d’r eens ongelijk!!
    Dat tijdschrift ga ik onthouden, klinkt als een fijn blad om op de bank door te bladeren met dit herfstweer!