Home + Waar vind je écht leuke plussize fashion en goede basics?

Waar vind je écht leuke plussize fashion en goede basics?

Dat ik geen maatje 36 heb is geen geheim en als ik heel eerlijk ben ambieer ik dat ook niet. Het zou niet bij mij passen denk ik en ik houd veel te veel van lekker eten 😉 Ik heb maat 44 en daar mag best wat vanaf. Dat heb ik onlangs ook met jullie gedeeld, maar zelfs dan wordt het nog geen maatje 36. Het is niet zozeer lastig om leuke kleding te vinden, maar het is wel lastig om leuke én betaalbare kleding te vinden. Die perfecte skinnyjeans hoeft geen €80,- te kosten, ook niet wanneer je een maatje meer hebt. We geven immers al genoeg uit aan onze kinderen haha. Wat ik echt leuke plussize fashion en goede basics vind en waar ik deze heb gevonden lees je in dit artikel.

De zoektocht naar de perfecte skinny jeans

Wie zoekt hem niet: de ideale skinny jeans? Met stip op nummer 1 van alle basics. Tuniekje of leuke top erop, witte sneakers of leuke laarsjes eronder en je bent klaar om weg te gaan.

We zijn al snel geneigd om te kijken naar zwarte of blauwe skinny’s, maar grijs is ook heel erg leuk voor de zomer! Niet te donker en supervrouwelijk! Deze spotte ik bij Happysize. Voor een paar tientjes heb je al heel fijne jeans die ook nog eens heerlijk zitten.

Goede blazers zijn onmisbaar

Ik ben gek op blazers. Ze kleden af, dragen lekker en ik gebruik ze op lekkere dagen als jas. Daarnaast vind ik het ook fijn op kantoor, zeker bij bepaalde afspraken. Dan staat het toch wat gekleder. We hoeven gelukkig niet heel formeel gekleed, maar het liefst wel netjes en je past je toch aan naar de gelegenheid.

Ik vind het eerste jasje echt te gek. Als je daar een nette top onder draagt is je outfit meteen wat minder stijf en passend bij mijn leeftijd. Het middelste jasje is met recht een basic en zou iedere vrouw in haar kast moeten hebben. Nu is dat niet zo moeilijk, maar de perfecte pasvorm vinden is dat vaak wel. Ik vind jasjes die enorm trekken bij de mouwen bijvoorbeeld heel erg zonde. Het laatste jasje is extra leuk vanwege de lengte. Tof statement t-shirt eronder en je kunt zo de hort op!

Toffe t-shirtjes!

Een goede top is onmisbaar! Je kunt hier namelijk heel goed een buikje in verbergen en dat doet heel veel voor je outfit en je algehele zelfvertrouwen. Zo wilde ik ook die leuke Levi’s shirtjes dragen, maar ik kon ze nooit vinden. Online vind je deze bij webshops voor grote(re) maten. En dat voor maar €19,95! Nu kan ik lekker twinnen met de jongens 😉 Verder raad ik aan om sowieso een paar goede tops te hebben in de basic kleuren wit, blauw en zwart of grijs. Dan zit je altijd goed. Zorg er ook voor dat je een paar nette hebt en een paar casual shirtjes. Dan kan het nooit mis gaan 😉

Vaak vergeten; een goede spijkerrok

 

Deze wordt vaak vergeten, maar is zeker in de zomer onmisbaar: een goede spijkerrok. Heel leuk met sneakers of slippers en bijvoorbeeld een Levi’s shirtje. En ja, een rokje kan ook met een maatje meer!

Wat mij betreft zijn dit de basics voor iedere garderobe: een goede jeans, mooie tops, blazers en een spijkerrokje. Hiermee maak je verschillende combinaties en kun je met een paar key-items een mooie basis voor je garderobe maken. Kijk ook eens op Pinterest voor meer inspiratie en check dit artikel in Vogue voor plussize influencers.

De conclusie is dat er online heel veel trendy kleding te vinden is in grotere maten . Gauw inslaan dus voor de vakantie! Ik ga snel de Levi’s shirtjes bestellen 🙂 Wil je er meteen een tof en snel kapsel bij maken zodat je helemaal nieuw voor de dag kunt komen. Dit zijn de 5 kapsels die ik het vaakst maak.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *