Home + Webshoptip + winactie | Deze webshop zou iedere mommy to be moeten kennen

Webshoptip + winactie | Deze webshop zou iedere mommy to be moeten kennen

Een keer in de zoveel tijd deel ik met jullie een webshoptip. Tijdens de zwangerschap is shoppen voor de baby het allerleukst. Van de kinderkamer tot de kinderwagen en van de eerste kleertjes tot alle andere nodige accessoires. Ik vond alles even leuk om te shoppen. Of het nu hydrofieldoeken waren of de kinderwagen. Het shoppen voor je baby is gewoon heel erg leuk en bijzonder. Dat laatste klinkt heel zoetsappig, maar het is toch ook heel bijzonder? Inmiddels is het voor mij alweer twee jaar geleden dat ik kon babyshoppen, maar dankzij Mamablogger kan ik jullie nog steeds inspireren met toffe, nieuwe webshops. In dit artikel stel ik jullie voor aan MaeMae en deze webshop zou iedere hippe mommy to be moeten kennen, want ik weet zeker dat je heel gelukkig wordt van deze te gekke printjes!

Maak van een voedingskussen een musthave babynestje

 

Deze loungehoes is een alleskunner, want deze maakt in een handomdraai van een voedingskussen een babynestje. Ik weet nog goed dat we voor Milan ook een voedingskussen hadden die we ombouwden tot een soort babynestje. Hij vond het heerlijk, maar praktisch was het niet. We vouwden het kussen als het ware tegen elkaar aan en legden er dan een hydrofieldoek en badcape op. Het was eigenlijk een provisorische oplossing, maar ik heb het dan ook over 9 jaar geleden. Voor Floris hadden we een babynestje. Onmisbaar, maar wel prijzig. Zeker als je toch al een voedingskussen in huis hebt. Nu hoef je eigenlijk alleen maar één van de te gekke loungehoezen te shoppen! En weet je wat nog toffer is? De stoffen (velvet!) en de kleuren van deze hoezen. Eindelijk écht hippe kleurtjes die matchen bij je interieur.

Het verhaal achter MaeMae

Vriendinnen Laura en Imke vonden dat veel babyspullen drukke en kinderlijke prints hadden. Als echte interieurliefhebbers vonden zij niet wat ze zochten toen ze voor hun eigen kleintjes gingen shoppen. Ik herken dat wel. Het is of heel druk of heel veel pastel. Ik vond dat zelfs 2 jaar geleden nog heel erg lastig. Als ik nu zou moeten kiezen (we hebben immers een heel ander interieur nu), zou ik ook toffe bloemen én panterprintjes willen!

Onmisbaar: de swaddle!

Van swaddles (hydrofieldoeken) heb je er nooit genoeg. Ze zijn voor 1001 dingen te gebruiken en je kunt je kind er heerlijk in inbakeren. In combinatie met de loungehoezen helemaal perfect natuurlijk, omdat deze heel groot zijn: 120 x 120 cm. Ik gebruik ze voor Floris nog steeds als hij in bad gaat. Deze drogen veel fijner af dan een gewone handdoek. Ook neem ik ze mee als we een dagje weggaan en ik hem ergens moet verschonen. Hij wordt nu te groot voor een verschoningsmatje, maar ik leg hem echt niet zomaar ergens neer, dat vind ik heel vies. Een swaddle is dan natuurlijk ideaal.

MaeMae heeft ze in verschillende, te gekke printjes.

Jij kunt een swaddle naar keuze winnen!

Wil jij ook zo’n leuke swaddle winnen voor jezelf of om cadeau te doen? Ik mag er van MaeMae eentje verloten! Meedoen is heel eenvoudig: geef hieronder in de comments aan waarom jij er eentje zou willen winnen. Geef ook meteen aan welke je wilt winnen en je doet al mee. De winnaar krijgt vrijdag 28 juni een mailtje. Zorg daarom dat je meedoet met een geldig mailadres dat je regelmatig checkt.

Doe je mee? Wat vind je van deze webshoptip? Gaaf hé? Wil je het liefst meteen shoppen, klik dan op één van de afbeeldingen hieronder.

[shopr_shopthepost collection=”maemae” size=”large”]

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 Reacties

 1. Melissa de Kruijk
  24 juni 2019 / 20:31

  Ohh de groene met bloemen lijkt me fantastisch voor ons dochtertje van 4,5 maanden! Ik doe graag mee met de winactie! <3

 2. Nanda
  24 juni 2019 / 20:54

  Wat zijn ze mooi!!! Ik doe graag mee voor ons baby’tje dat elk moment geboren kan worden. Die met de beesten vinden we wel
  Heeelllll gaaf en stoer!!!

 3. Karin
  24 juni 2019 / 22:02

  Die met panterprint vind ik helemaal geweldig voor mijn nichtje die in augustus moeder gaat worden

 4. Esther
  24 juni 2019 / 22:03

  Ik zou hem heel graag voor mijn schoonzus winnen die na een lang medisch traject eindelijk in verwachting van een wonder zijn

 5. Loes
  24 juni 2019 / 22:03

  Wauw, wat zijn ze mooi! Ik waag heel graag een poging voor de jungle swaddle, dat lijkt me perfect voor het kleine meisje dat we over een maandje verwachten! Prachtig, zomers en lief… Fingers crossed!

 6. Wendy
  24 juni 2019 / 22:17

  Wauw, dit zou echt een heel gaaf kraamkado voor mijn vriendinnetje zijn die 28 juni is uitgerekend?. Aangezien zij helemaal gek is van tijger en panterprints zou ik deze haar gunnen!!

 7. Lianne
  24 juni 2019 / 23:17

  Deze zou ik graag winnen voor mijn zusje die voor het eerst mama word. Vandaag hebben we gehoord dat we ern neefje krijgen dus de blauwe zou heel leuk zijn. ?

 8. Evelien
  25 juni 2019 / 06:17

  In december uitgerekend van mn 1e kindje. In februari een miskraam gehad en nu zo spannend. Wat zou ik het gaaf vinden om hem/haar (morgen weten we het!) In de cactus doek te zien liggen. Ik vind ze zo gaaf!

 9. Helene
  25 juni 2019 / 08:21

  Wat leuk!
  We hebben zelf allemaal witte hydrofieldoeken en één grote lichtblauwe met wolken. Daar ben ik nu wel op uitgekeken…
  Voor de vakantie en voor deze warme dagen zou zo’n tweede grote doek wel erg fijn zijn! Ik zou graag de blauwe met dieren willen winnen voor onze dreumes. Wat een mooie en stoere doek is dat! ?

 10. Sofie
  25 juni 2019 / 08:37

  Wat een prachtige website, bedankt voor deze tip!

  In oktober mogen we ons derde wondertje hopelijk verwelkomen dus wij weten hoe onmisbaar swaddles zijn!

  De animal print is een prachtig swaddle en ons prinsesje zou hier met veel liefde in gewikkeld worden!

 11. Patricia Lubbertje
  25 juni 2019 / 08:38

  Na ruim 5 jaar ‘proberen’ mogen we begin januari eindelijk een kleintje verwelkomen. Ik zou mijn vrouw graag willen verrassen met de cactus doek. Dat is echt haar smaak.

 12. Marian B
  25 juni 2019 / 14:39

  Swaddles zijn inderdaad heerlijke doeken. De printjes zijn ook al zo leuk. Ik doe graag mee voor mijn zusje, want volgens mij heeft ze er nog geen een. De jungle variant zal ze super vinden!

 13. Nikki
  26 juni 2019 / 15:05

  Oeee die met dieren is te gek! Zou ik heel graag cadeau willen geven aan mijn neefje die bijme geboren word 🙂

 14. 28 juni 2019 / 15:01

  Leuk! Graag Midnight blue die past het beste met de kleuren in onze woonkamer 🙂 Ik zou hem graag willen winnen aangezien wij geen babynestje hebben voor ons eerste kindje (verwacht Juli 2019) Dit zou dus echt ideaal zijn voor in de box of lekker bij ons op de bank te knuffelen<3