Home + Uniseks kleding voor kinderen met tip voor €5!

Uniseks kleding voor kinderen met tip voor €5!

Ik hoor het van veel moeders, wat zou het toch handig zijn als je ook leuke uniseks kleding kunt shoppen, dan hoeft niet alles weg als je volgende kindje een ander geslacht blijkt te hebben. De andere kant is de veranderende trend wat betreft jongenskleding. Een paar jaar terug was het een spijkerbroek en een trui/longsleeve en als je heel gek deed een blouse 😉

En oké, misschien overdrijf ik het nu wel een beetje, maar je zag jongens eigenlijk altijd hetzelfde.

Inmiddels is alles anders en is er voor jongens zoveel leuks en mag het allemaal lekker hip, stoer en met printjes. Voor meisjes is dat niet anders. Ook daar zie je printjes, is het heerlijk draagbaar en wordt het voor hen ook wel stoerder. Kortom, de mogelijkheden voor zowel jongens als meisjes zijn eindeloos en waarom kan het één niet voor allebei?

Uniseks kleding dus. Ik koop het weleens. Als je mij volgt ken je vast M’s outfits al, de wekelijkse rubriek waar ik de outfits van M laat zien. De geprinte broekjes die je daar ziet zijn uniseks, maar ik heb voor M ook weleens in de meisjescollectie van Zara geshopt! En dat zijn dan weer de kleertjes waar ik de leukste reacties op krijg. Grappig hoe dat werkt.

Zo was ik al een tijd op zoek naar een zwart/wit gestreept broekje voor M, maar kon hem niet vinden. Hij was nergens te vinden voor een leuk prijsje. En als ik hem al zag waren het kleine maatjes (tot 98 bijvoorbeeld). Ik was vorige week ziek en ging wat langs diverse webshops als ik wakker was. Ik keek ook even bij River20four die ik nog niet zo lang geleden heb ontdekt.

Daar zag ik het perfecte gestreepte broekje, maar….er zat een rokje aan!

Ik bekeek de foto wat beter en zag dat ik het rokje er vast wel af kon halen, en voor dat geld (€4,95!) wilde ik het risico wel nemen. Ik bestelde het broekje en toen ik hem binnen kreeg heb ik het rokje het er heel voorzichtig afgeknipt. En zeg nu zelf, het staat hem toch super?!

Dus met een beetje creativiteit kom je heel ver! En ook zonder rokje is hij superleuk voor een meisje. Toch weer uniseks dus.

Ben je op zoek naar meer Uniseks kleding? Kijk dan ook eens bij merken als Mini Rodini, Popupshop, POMPdeLUX en in webshops als Toddles and Tees.

Koop jij weleens uniseks kleding en waarom wel of niet? En wat vind je van dit broekje? Laat een reactie achter in de comments hieronder.

Liefs, Marisca

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 6 mei 2015 / 09:56

    Wat een goed idee! Hier 2 jongens en het is altijd weer een leuke uitdaging om unieke kleding voor een leuke prijs te scoren.

  2. 7 mei 2015 / 10:53

    Oeh ook voor mijn dochtertje zou ik dat rokje eraf knippen.
    Vind dat echt niet mooi haha!