Home + Moederdag vieren met Helpling

Moederdag vieren met Helpling

Ik vroeg gisteren aan mijn moeder wat ze graag wil hebben voor Moederdag. Verder dan een mascara en een nieuwe lipgloss (ik heb een heel hippe moeder), kwam ze niet. Tja, ik wil toch wel weer voor mijn moeder doen. Ze doet tenslotte ook heel erg veel voor ons.

Het zette mij goed aan het denken, want wat koop je nu voor je moeder? Nu is het  zo dat moeders vaak met alles blij zijn  omdat je de moeite hebt genomen. En als de kinderen klein zijn is het eigenlijk het leukst, want het is zo schattig als ze met hun zelfgemaakte knutsels en zo’n blij koppie jou hun cadeau geven.

Maar goed, ik dwaal weer eens af. Als volwassen dochter wil je je moeder iets speciaals cadeau doen en ik denk dat ik wel een heel leuke tip voor je heb: wat dacht je ervan om je moeder eens schoonmaakhulp cadeau te geven van Helpling? Zoals je misschien wel weet heb ik weleens eerder mogen uitproberen hoe het was om schoonmaakhulp te krijgen van Helpling en dat beviel prima!

Ik kan mij voorstellen dat dat niet het eerste is waar je aan denkt, maar hoe fijn is het om je moeder iets uit handen te nemen en dan bijvoorbeeld met haar lekker te gaan lunchen? Zo heeft je moeder een echt ontspannen dag samen met jou!

Ook oudere moeders hebben het druk. Ze passen misschien wel regelmatig op, werken nog of doen vrijwilligerswerk en zorgen misschien ook nog wel voor een opa of oma. Kortom, ze zijn dan wel uit de kleine kinderen, maar komen soms nog steeds handen te kort.

Ik kan het nog steeds van harte aanbevelen en jij straks misschien ook wel 😉 Speciaal voor Moederdag heeft Helpling een leuk filmpje gemaakt, je kunt hem hieronder bekijken!


Wat geef jij je moeder voor Moederdag? Ik ben benieuwd, laat een reactie achter in comments hieronder.

Liefs, Marisca

 

 

 

socialmediaalacarte-ads klein

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *