Home + Even tussendoor| Nieuwe kidsfashion webshop ontdekt!

Even tussendoor| Nieuwe kidsfashion webshop ontdekt!

Ik vind het heerlijk om ’s avonds op de bank eens even mijn Facebook tijdlijn langs te scrollen, blogs te lezen of leuke webshops te bekijken en inspiratie op te doen. Of om gewoon eens wat aan te schaffen. Dat ook… Tijdens zo’n avond speurtocht kwam ik deze Nederlandse webshop tegen: River20Four!

Fijne kidsfashion voor nog fijnere prijsjes, ik word daar heel erg blij van! En ik ben vervolgens ook overstag gegaan, in het kader van research natuurlijk hè, dat begrijp je 😉

Om je een beetje een indruk te geven laat ik hier wat items zien, die ik heel erg leuk vind, maar die ze bijvoorbeeld niet meer in de maat van M hadden. En daarna laat ik je zien wat ik besteld heb. Terwijl ik dit schrijf heb ik het nog niet binnen, maar je komt het dan vast tegen in de volgende outfitpost van M.

De trui is echt geweldig en is er nog wel in de maat van M (110). Toch sta ik in dubio wat betreft mijn budget. Alhoewel, deze trui kost maar €9,95! Dit broekje is er niet meer in de maat van M, maar zou ik heel graag willen voor de lente/zomer, lekker simpel shirtje erop en klaar ben je! Dit broekje kost €19,95 en er zijn nog veel meer van die leuke printjes, ook nog goedkoper. Als laatste deze onesie voor de allerkleinsten. M is hier al lang uit, maar als hij deze maat nog had gehad, had ik het wel geweten. Deze is er ook in het grijs en kost €18,95.

En zo zijn er nog veel meer van deze fijne items, ook schoentjes! Heel erg leuk allemaal 🙂 Dan wat ik zelf heb geshopt.

Ik ben een groot fan van sterren bij jongens en viel als een blok voor dit vestje en deze colsjaal. M vindt een colsjaal heel prettig, ook op school, omdat het zo gemakkelijk gaat. Het vest kost €14,95 en de colsjaal €7,95 en deze is er in verschillende kleuren. Dit is dus echt kidsfashion die je niet op iedere straathoek tegenkomt, maar die nog leuker wordt door de prijsjes. Ik kan niet wachten tot het binnen komt!

Ik zou zeggen, neem even een kijkje!

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie