Home + Meisjescollectie? Kan ook prima voor jongetjes!

Meisjescollectie? Kan ook prima voor jongetjes!

Ik geef het volmondig toe, ik heb het gedaan, bewust en ik schaam mij er niet voor: ik heb iets geshopt voor M in de meisjescollectie van Zara! Ik had niet gedacht dat ik dat ooit zou doen, ik heb ook niet de behoefte om M als een meisje te kleden ;-), maar ik zag deze broekjes bij andere jongetjes en ik was op slag verliefd.

En ach, dan knippen we het strikje aan de voorkant er toch gewoon af?

Als je niet van printjes houdt, is het lastig shoppen deze zomer, je komt ze namelijk overal tegen. Een grote trend zijn geprinte broekjes. Toch vond ik dat ze deze bij Zara weinig hadden voor wat oudere jongetjes en dat miste ik wel. In andere winkels vond ik ze wel, maar het moet natuurlijk wel betaalbaar blijven. Ik ben dus verder gaan zoeken en met een flinke dosis Instagram en Kindermodeblog heb ik ze alsnog gevonden, ook weer bij Zara, maar dan bij de meisjescollectie.

Zara, geprinte broekjes, nieuwe collectie, mamablogger, kidsfashion, kindermode, Marisca, Kenter
Zoals ik al zei heb ik de strikjes aan de voorkant er afgeknipt en dan vind ik dat ze net zo goed voor een jongetje als voor een meisje kunnen. Het is ook maar net de combi je ermee maakt. De broek met de zigzag streep zit wat ruimer, maar de sterrenbroek is weer super met een lekkere sweater en stoere, lage sneakers eronder. M vindt ze in ieder geval geweldig en hij vindt ze vooral ook erg lekker zitten.

Zo heb ik de zigzag broek gecombineerd:

Ik vind deze combi echt heel erg leuk en past ook erg goed bij elkaar. Het is in ieder geval een outfit die stoer is en waar je ook lekker in kunt spelen.

En zo heb ik de sterrenbroek gecombineerd:

 

 

Ik vind hem skinny heel erg leuk, maar wil je hem wat meer baggy kun je hem het beste een maatje groter nemen. Ik vind hem heel stoer met deze sweater en Nike Air Max sneakers.

Wat vind jij ervan? Zou jij iets uit de meisjescollectie shoppen voor je zoontje? Laat een reactie achter in de comments hieronder.

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 16 maart 2015 / 10:00

    Leuk! Kan inderdaad prima 🙂 en wat ontzettend schattig dat hij zo poseert voor de camera!

    • 16 maart 2015 / 10:03

      Dankjewel Seline! Hij vindt poseren over het algemeen heel leuk, maar als hij er geen zin in heeft hoeft het niet. gelukkig nu dus wel 😉