Home + Tuin | Zeeman heeft te gekke spulletjes om de tuin in te richten!

Tuin | Zeeman heeft te gekke spulletjes om de tuin in te richten!

Regelmatig loop ik even de Zeeman binnen om te kijken of ik er nog iets leuks kan vinden en ik ga zelden met lege handen de deur uit. Ik vind de kleding oprecht leuk, maar vind er ook vaak leuke interieurspulletjes of items waarmee je een superleuk cadeautje of juffenbedankje kunt maken. Zo maakte ik met de potjes (die nog steeds te koop zijn) eens een te gekke (juffen)traktatie. Kortom, ik vind er eigenlijk altijd wel iets leuks. Zo ook afgelopen week, want toen liep ik tegen veel leuke spulletjes aan voor in de tuin. Ik laat ze je zien:

Het rieten poefje van Zeeman waar ik meteen verliefd op was

Op het Instagram account van Zeeman Helmond (volgtip!) zag ik de rieten poefjes al. Daar waren ze heel snel uitverkocht waardoor ik er eigenlijk al vanuit ging dat dat bij ons in Gouda ook het geval was. Er lag er in “ons” filiaal nog eentje die ik meteen in het mandje heb gemikt. Ze zijn namelijk zo onwijs leuk! Dit poefje is natuurlijk ook leuk voor binnen, maar ik heb hem naast de tuinbank neergezet omdat het perfect past bij de stijl waarin we de veranda hebben ingericht. Dit poefje kostte €12,99.

Leuke vogelhuisjes

Je ziet Floris op de onderste foto’s al in de weer met een vogelhuisje. Deze hebben we gekocht om aan hun speelhuisje te hangen. De vogelhuisjes kosten €3,99 en zijn er in drie kleuren: wit, grijs en mint. Voor aan het huisje kozen we voor een grijze.

En ja, er hoort een stokje in, maar Floris heeft die eruit getrokken en we hebben hem niet meer kunnen vinden 🙈.

Dit is trouwens ook een leuk bedankje voor de juf voor aan het einde van het schooljaar. Inpakken, kaartje erbij met de tekst “ik voelde mij heel erg thuis dit schooljaar”, en klaar ben je!

Houten vloertegels

Nu hebben wij al een vloertje liggen in het speelhuisje van de jongens, maar met deze tegels zou je ook heel goed een vloertje kunnen leggen! En wat dacht je van een mooi vloertje op je balkon? Deze tegels zijn wel heel erg mooi! In een pak zitten 9 tegels van 30 x 30 centimeter. Een pak kost €17,99.

De tafelklem van Zeeman in drie kleuren

Een andere leuke accessoire is de tafelklem. Ik vind deze fantastisch en heb er al vaker over geschreven. Met Kerst maak ik er bijvoorbeeld iets gaafs van (vind ik zelf haha) in plaats van een kerstboom. De tafelklem van Zeeman is er in drie kleuren en kost maar €9,99. Heel leuk voor in de tuin!

Droogbloemen

Droogbloemen zijn heel populair en je kunt ze nu heel voordelig bij Zeeman shoppen. Per bosje betaal je namelijk €2,99.

Zie je de lantaarn links op deze kar? Die kocht ik enkele weken geleden bij Zeeman voor maar €8,99. We bewaren er onze barbecue gerei in 😉

Op de onderste foto zie het bosje dat ik bij Zeeman kocht en op de bovenste foto zie je hoe ik deze combineerde met andere droogbloemen. Je kunt zelf ook zo’n bosje samenstellen met de andere droogbloemen van Zeeman, zoals de bosjes hieronder:

Rieten lantaarns

Ik had het net over de lantaarn die we er een paar weken geleden kochten, maar er zijn inmiddels nieuwe en die zijn net zo leuk!

Deze kosten €8,99 per stuk en zijn geschikt om op te hangen. Als je een overkapping hebt is het ook gaaf om er daar een aantal op te hangen, hiermee creëer je een Ibiza look.

Wat een te gekke spulletjes hè? Snel rennen naar de Zeeman dus 😉

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 5 juni 2020 / 10:44

    Oh voor die droogbloemen wil ik wel even kijken.
    Liefs