Home + Tip | Shop nu alvast cadeautjes voor de feestdagen!

Tip | Shop nu alvast cadeautjes voor de feestdagen!

De kruidnoten liggen alweer in de winkel (en hier in de kast haha) en ik ben zelfs al volop bezig met de voorbereidingen voor de Sinterklaasblogs. De DIY’s zijn al bedacht en de meeste spullen ervoor al in huis. Overdreven? Nee, ik vind van niet, want ik ben vooruit aan het werken en mij aan het voorbereiden op de drukte die komen gaat. Daar hoef je geen blogger voor te zijn, want veel ouders beginnen nu al met het inslaan van de cadeautjes voor Sinterklaas en Kerst. Waarom zou je dat nu al doen en wat zijn nu écht originele cadeautjes?

Waarom in september al beginnen met inkopen voor Sinterklaas en Kerst

Misschien lijkt het nog een ‘ver van je bed show’, maar het is echt wel aan te raden om nu al te beginnen met de inkopen voor Sinterklaas en Kerst en dit is waarom;

 • De meest gehoorde reden is om de uitgaven te spreiden. De feestdagen zijn immers al duur genoeg;
 • Door nu al inkopen te doen voorkom je straks stress in de drukke periode waarin je al zoveel moet;
 • Je hoeft op het laatste moment niet meer te bedenken wat je gaat kopen;
 • In november/december is het zo druk in de winkels dat populaire producten snel uitverkocht kunnen raken. Daar heb jij geen last van, want jij hebt het al in huis!;
 • Rond de feestdagen zijn sommige producten duurder en blijken sommige aanbieden toch niet zo voordelig te zijn als het lijkt. In deze periode shop je deze dus voordeliger;
 • Vorig jaar was er grote paniek bij de pakketbezorgers, want ze konden de hoeveel bestellingen in webshops niet aan en cadeautjes niet op tijd leveren. Door nu te bestellen voorkom je die stress (ook bij de postbezorgers!).

Over webshops gesproken…

Ik deed het eigenlijk nooit en kocht de cadeautjes heel eigenwijs in november/december. Vorig jaar kon dat nog omdat ik verlof had, maar dit jaar ben ik aan het werk, werk ik veel meer én Floris krijgt ook wel het één en ander door. En dat maakt het dat ik dit jaar alles helemaal anders ga doen. Ik ga ook eerder cadeautjes kopen en ben op zoek gegaan naar leuke kleine webshops die nog persoonlijk zijn en hele leuke en unieke spulletjes aanbieden. Een van die webshops wil ik hier op Mamablogger in het zonnetje zetten en dat is Hippe dreumesjes.

Hip gehaakt!

Voor Floris kopen we nu steeds vaker nieuwe speeltjes. Ik wil niet alleen maar speelgoed met hysterische geluidjes, maar juist ook lieve, zachte knuffeltjes. Hoe leuk zijn deze gehaakte knuffeltjes?

Superleuk, uniek en betaalbaar! Ik vind vooral de schildpadjes zo onwijs schattig! Deze zouden bijvoorbeeld ook heel leuk zijn als schoencadeautje en de konijnen kunnen dan in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom.

Voor in de baby- of kinderkamer

Kinderen kun je voor de feestdagen ook erg blij maken met leuke spulletjes voor op hun kamertjes. Een fijne afwisseling tussen al het drukke speelgoed. Hun kamer is immers de plek waar ze zich op een gegeven moment terug gaan trekken en waar ze urenlang met vriendjes en vriendinnetjes gaan spelen. Dit moet een plek zijn waar ze zich fijn en veilig voelen. Ik vind deze kinderkamer accessoires echt supertof! En hoe gaaf is het struisvogel krukje? Hier kun je toch te gekke foto’s mee maken?!

Ook al vooruit shoppen?

Zoals je ziet heeft Hippe dreumesjes echt heel leuk speelgoed en hele leuke, betaalbare accessoires voor jouw zoon of dochter. Wil je ook alvast vooruit shoppen en nu al de leukste spulletjes inslaan voor de feestdagen? Dit zijn mijn favorieten! Klik hieronder op de foto om deze direct te shoppen!

[shopr_shopthepost collection=”hd” size=”large” title=”Shoppen bij Hippe Dreusmesjes” show_product_price=”yes”]

Begin jij ook alvast met inkopen doen voor de feestdagen of wacht je liever nog even? Klets mee in de comments hieronder.

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. Linda
  12 september 2018 / 07:33

  Ik heb het ook een aantal jaar gedaan, maar het bevalt mij wat minder goed. Dit komt doordat mijn oudste in het befaamde Intertoys speelgoedboek speelgoed aan gaat kruisen die hij graag zou willen hebben en dit komt dan niet overeen met hetgeen ik al in huis had gehaald. Met als gevolg dat ik ook nog speelgoed ging kopen die hij zelf op zijn verlanglijstje zette waardoor ik meer uitgaf en meer aanschafte dan de bedoeling was. Niet dat ik alleen maar spullen aanschaf die hij daadwerkelijk op zijn lijstje heeft staan of dat hij alles krijgt wat hij vraagt (absoluut niet zelfs, het moet wel leuk blijven), maar vind het wel leuk om ook dingen te geven die hij zelf echt graag zou willen krijgen. Hoe is dit bij jou?

 2. 12 september 2018 / 07:37

  Wij kopen inderdaad ook al ver van te voren. Vaak als we tegen een leuke aanbieding aanlopen of bij de action leuk spul vinden nemen we dat mee en leggen we het weg. Dit scheelt in de december maanden echt wel! En de laatste cadeaus bestellen we op internet. Haat aan de stad in die maanden!

 3. Nanda
  12 september 2018 / 08:31

  Heel erg… ik heb sinds vorig jaar de 75% korting na de zomervakantie ontdekt bij de Kruidvat. Ik ga dan met een paar tassen met cadeautjes naar buiten?. Met Sint nog een paar kleine dingetjes gekocht en het was een gezellig en makkelijk sintfeest… hopelijk dit jaar weer…

 4. 21 september 2018 / 11:55

  Thanks voor de leuke blog! Krijg alweer de kriebels om te gaan shoppen als ik jouw leuke selectie met spulletjes zie.