Home + Too Good to Go gelukjes en AH Overblijvers | Hoeveel bespaard?

Too Good to Go gelukjes en AH Overblijvers | Hoeveel bespaard?

Na een hele tijd geen Too Good to Pakketten te hebben gekocht, hebben we dat de afgelopen twee maanden juist wel gedaan. Het was stiekem ook wel een beetje afleiding toen ik thuis was, iets leuks om te ontdekken. Er zijn de afgelopen tijd in ieder geval veel winkels bij gekomen die meedoen en dat maakt dat de keuze in onze omgeving nog groter is. Daarnaast kocht ik ook AH Overblijvers. Wat er in de pakketten zat, wat we ervoor hebben betaald én hoeveel we hebben bespaard, lees en zie je hieronder.

Too Good to Go broodpakketten

Ik begin met de broodpakketten van supermarktketen Boni. Deze supermarkt zit in een dorp naast onze woonplaats. Vanuit onze wijk is dat maar zo’n 5 minuten rijden. Bijzonder, want we kenden deze supermarkt helemaal niet. Dat maakt het ophalen van zo’n pakket extra leuk. De broodpakketten gaan er hard en uiteindelijk wisten we er één te bemachtigen. Voor €3,99 kregen we echt bizar veel! Het merendeel konden we invriezen. De rest was voor de lunch en hebben we lekker gegeten bij de soep. Het was oprecht lekker brood en hiermee hebben we flink bespaard.

  • Betaald: €3,99 per pakket

Tip: harde broodjes en stokbrood maak je snel weer vers door ze een beetje nat te maken en kort in de oven te doen.

Too Good to Go stroopwafelpakket

Dit stroopwafelpakket van Markus in Waddinxveen is ook zo’n pakket dat lastig te bemachtigen is. Blijkbaar is dit een heel gewild pakket. Het is ons uiteindelijk één keer gelukt en samen met Floris haalde ik dit pakket op. We kregen in totaal zes pakken stroopwafels die nog lang houdbaar waren. Ze waren en bleven heel vers. Daarbij kregen we twee grote zakken met (stroopwafel) snippers en een bewaarblik. Hier waren we heel blij mee.

  • Betaald: €4,99

Good to Go hotelontbijt als lunch

Een paar jaar geleden haalden we in een vakantie een ontbijtpakket bij een hotel hier in Gouda. Dit keer lukte het ons om er weer één te reserveren voor Floris en mij. Hier hebben we heerlijk van geluncht en dat voor maar €3,75! Je kan hier makkelijk met meerdere personen van eten en de broodjes hebben die over waren hebben we gebruikt bij de soep. Dat is nog eens leuk lunchen 🙂

  • Betaald: €3,75

Too Good to Go vlaai

In Bodegraven hadden we geluk met een vlaaipakket. Voor €4,99 kun je een pakket met vlaai halen en hoewel we een beetje sceptisch waren, zijn we inmiddels helemaal fan. Deze waren zo lekker en we kregen twee grote stukken. Het is op de foto niet goed te zien, maar dit was echt een grote doos. Ik denk dat we hier normaal €15,- voor zouden hebben betaald. Mijn ouders hebben er inmiddels ook twee keer een pakket kunnen kopen en hadden ook mega lekkere stukken vlaai. Aanrader dus!

  • Betaald: €4,99

Totaal bespaard met To Good to Go

In de Too Good to Go app kun je zien hoeveel je hebt uitgegeven en hoeveel je hebt bespaard. Wij hebben voor al dit lekkere eten in totaal €22,- betaald. De originele waarde was €65,- en gezien de hoeveelheid die we kregen, denk ik dat dat inderdaad een realistische waarde is. Dat is nog eens leuk boodschappen doen!

AH Overblijvers

Geen Too Good to Go, maar de AH Overblijvers zijn ook zeer de moeite waard. Hier kijk ik alleen naar als we ook daadwerkelijk brood nodig hebben of in het weekend een dagje weg gaan. Dan nemen we broodjes mee voor onderweg. De ene keer is er meer keuze dan de andere keer, maar nu hadden we geluk en kocht ik meteen broodjes en krentenbollen voor het weekend. Prima in te vriezen en het scheelt behoorlijk wat geld.

  • Betaald: €2,25

Koop jij weleens boodschappen via Too Good to Go of scoor je weleens Overblijvers in jouw supermarkt? Zo ja, wat vind jij aanraders?

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Janneke
    20 mei 2024 / 09:40

    Ik haal weleens overblijvers. Hoewel ik altijd vroeg ben is er nooit heel veel keus, het gewone brood van de AH vinden wij niet lekker en dat ligt er vaak wel. Gebak houden wij ook niet van, heel soms liggen er donuts en dan neem ik die wel eens mee voor de kinderen. En misschien maar goed ook dat er niet veel overblijvers zijn want dan heeft hij een goede inkoop gedaan. En voor TGTG hebben wij niks in de buurt, moeten we minimaal 10 km voor rijden enkele reis en dat is het niet waard. Maar als het in de buurt is en je niet zinnig bent dan kan het wel een mooi pakket zijn voor weinig geld.